Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κολωνάκι: Βραζιλιάνος τρανσέξουαλ κάλεσε 3 αλλοδαπούς σπίτι του - Τον ξυλοκόπησαν μέχρι λιποθυμίας και τον λήστεψαν

Ένας Βραζιλιάνος τρανσέξουαλ οπου είχε έρθει για διακοπές στην Ελλάδα έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο διαμέρισμά του στο Κολωνάκι. Ο Βραζιλιάν...






Ένας Βραζιλιάνος τρανσέξουαλ οπου είχε έρθει για διακοπές στην Ελλάδα έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο διαμέρισμά του στο Κολωνάκι.

Ο Βραζιλιάνος είχε προσκαλέσει τρείς αλλοδαπούς που είχε γνωρίσει στο Μοναστηράκι για να συνευρεθούν ερωτικά στο σπίτι του στην οδό Σπευσίπου, οι δράστες του επιτέθηκαν, τον ξυλοκόπησαν άγρια και του άρπαξαν χρήματα και κινητά τηλέφωνα αξίας 6.000 ευρώ. Μάλιστα, του έριξαν τόσο ξύλο που ο νεαρός έφθασε στο σημείο να λιποθυμήσει.

Οι τρεις αλλοδαποί έφτασαν στις 11 στο ραντεβού, όμως όπως φάνηκε οι προθέσεις τους ήταν διαφορετικές. Περνούν το κατώφλι και λίγα λεπτά αργότερα, ορμάνε πάνω στον τουρίστα από τη Λατινική Αμερική και πριν εκείνος προλάβει να αντιδράσει, αρχίζουν να τον ξυλοκοπούν άγρια με μπουνιές και κλωτσιές στο πρόσωπο και το σώμα.

Μάλιστα ήταν τέτοια η μανία τους που το θύμα έπεσε λιπόθυμο από το ξύλο που έφαγε, καθώς όπως είπε του πίεζαν και τον λαιμό. Οι δράστες μόλις τον είδαν να χάνει τις αισθήσεις του και να σωριάζεται ημίγυμνος στο πάτωμα, άρπαξαν 2 κινητά iPhone, άλλα δύο smartphones, ένα laptop και μετρητά αξίας 6.000 ευρώ.

Περιγραφή της άγριας τριάδας

Όταν το θύμα συνήλθε, έδωσε στους αστυνομικούς του Τμήματος Συντάγματος περιγραφή των ατόμων που τον έδειραν. Όπως είπε, πρόκειται για αλλοδαπούς πιθανότατα Αιγύπτιους. Ο ένας ήταν περίπου 20 ετών, με ξανθά μαλλιά και πολλά τατουάζ, ο δεύτερος γύρω στα 26, ύψους 1.80, αδύνατος και μελαχρινός με μαύρα κοντά μαλλιά, ενώ ο τρίτος ηλικίας περίπου 18 ετών, 1.70 ύψος με καστανοκόκκινα μαλλιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.