Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σοκ: Νεκρή η 23χρονη αγνοούμενη έγκυος – Ήταν στα αζήτητα για έναν μήνα

Έναν μήνα στα αζήτητα βρισκόταν η 23χρονη έγκυος και μητέρα τριών παιδιών που είχε εξαφανιστεί στην Κυψέλη, όπως αναφέρει το aggelikinikolo...







Έναν μήνα στα αζήτητα βρισκόταν η 23χρονη έγκυος και μητέρα τριών παιδιών που είχε εξαφανιστεί στην Κυψέλη, όπως αναφέρει το aggelikinikolouli.gr. Πρόκειται για τον τρίτο αγνοούμενο συνάνθρωπό μας που βρήκε η εκπομπή στο Φως του Τούνελ στα αζήτητα το τελευταίο διάστημα.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Δεν έφτανε που είχαν την άτυχη γυναίκα τόσο καιρό στο ψυγείο ενός νοσοκομείου, την έθαψαν ως άγνωστη μαζί με το αγέννητο παιδί της τη στιγμή που η οικογένεια της και το «Τούνελ» την αναζητούσαν μετά το «Missing Alert» που σήμανε!

Η Φωτεινή Μπακογιώργου, που ήταν έγκυος περίπου έξι μηνών βρέθηκε νεκρή την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου, την ίδια μέρα της εξαφάνισής της. Η σορός της εντοπίστηκε σε ένα δρόμο κοντά στο σπίτι της στην Κυψέλη.

Τόσο η εξαφάνιση όσο και ο θάνατός της εγείρουν ερωτήματα, καθώς στο «Τούνελ» έφτασαν σοβαρές καταγγελίες για κακοποίησή της από την γυναίκα που την φιλοξενούσε.

Στην εκπομπή της Παρασκευής 19 Νοεμβρίου η Άγκυ Ξενάκου, ψυχολόγος στο «Missing Alert», που έχει σημάνει για τη μητέρα, είχε αναφερθεί στις καταγγελίες για κακοποίηση των παιδιών της και της ιδίας. Είχε εκφράσει την ανησυχία της, λέγοντας πως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και θα ενημερωθεί ο εισαγγελέας σχετικά.

«Από τις αρχές Ιουνίου είχαμε λάβει στο “Χαμόγελο του Παιδιού” αναφορές για κακοποίηση των τριών ανήλικων παιδιών της, όχι από την ίδια, αλλά από τρίτα άτομα. Άμεσα ενημερώθηκε ο εισαγγελέας ανηλίκων και βάσει κοινωνικής έρευνας, τα παιδιά απομακρύνθηκαν από την οικία τους».

Άλλη μία εξαιρετικά τραγική στιγμή για τις αρμόδιες αρχές που δεν κατάφεραν πάλι να συντονιστούν για να βρουν έναν συνάνθρωπό μας που είχε την ατυχία να πεθάνει στην Αθήνα χωρίς ταυτότητα.

Το παρασκήνιο αυτής της απάνθρωπης ιστορίας θα παρουσιαστεί στο «Τούνελ» την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου….

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση του «Missing Alert»:

«Τραγική είναι η κατάληξη στην αναζήτηση της 23 ετών Φωτεινής Μπακογιώργου. Η Φωτεινή Μπακογιώργου εξαφανίστηκε στις 08/10/2021, από την περιοχή της Κυψέλης. Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε για την εξαφάνιση και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της, στις 03/11/2021 καθώς ενδέχεται να συνέτρεχαν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή της σε κίνδυνο. Σήμερα 24/11/2021, το Χαμόγελο του Παιδιού, με μεγάλη θλίψη ενημερώθηκε από την Αγγελική Νικολούλη (μέσω της εκπομπής Φως στο Τούνελ) , ότι στις 08/10/2021 είχε εντοπιστεί η σορός της Φωτεινής Μπακογιώργου, σε περιοχή του κέντρου της Αθήνας, από τις Αστυνομικές Αρχές και ταυτοποιήθηκε ότι ανήκει στην ίδια, με εξαιρετικά μεγάλη καθυστέρηση, στις 23/11/2021 από άτομο του οικογενειακού της περιβάλλοντος.

Τα αίτια του θανάτου της διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια της Μπακογιώργου Φωτεινής, που έχασε άδικα έναν δικό τους άνθρωπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.