Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φρίκη για 17χρονο κορίτσι: Την απήγαγαν και την βίαζαν 17 άνδρες για τέσσερις μέρες

Μία κόλαση έζησε ένα 17χρονο κορίτσι στο Καζακστάν όταν και έπεσε θύμα απαγωγής και ομαδικού βιασμού από μία πολυμελή ομάδα ανδρών. Η17χρον...







Μία κόλαση έζησε ένα 17χρονο κορίτσι στο Καζακστάν όταν και έπεσε θύμα απαγωγής και ομαδικού βιασμού από μία πολυμελή ομάδα ανδρών. Η17χρονη κοπέλα απήχθη και βιάστηκε ομαδικά από 17 άνδρες για τέσσερις συνεχόμενες ημέρες, αφού ένας οδηγός ταξί τη νάρκωσε και την πήγε στο σπίτι ενός ξένου.

Οι 17 άντρες τη βίασαν εναλλάξ, την χτύπησαν και την απείλησαν να την πνίξουν στο ποτάμι όταν προσπάθησε να αντισταθεί.

Η Ντιλνόζ ισχυρίζεται ότι της έδωσαν ένα μπουκάλι νερό με ναρκωτική ουσία. Η κοπέλα επέστρεφε από την αγορά καθώς είχε αγοράσει ένα φόρεμα για τον σχολικό της χορό στο τέλος της περσινής σεζόν. Για να επιστρέψει σπίτι πήρε ένα ταξί.

Κάποια στιγμή, ο οδηγός ταξί φέρεται να γύρισε το αυτοκίνητο και να οδηγούσε σε λάθος κατεύθυνση από το σπίτι της.

Η κοπέλα είπε ότι φοβήθηκε και άρχισε να κλαίει όταν ο οδηγός την έπεισε να ηρεμήσει και να πιει νερό από ένα πλαστικό μπουκάλι που της έδωσε.

«Ξύπνησα στο ποτάμι, με βίαζαν με τη σειρά»

Η έφηβη ήπιε μερικές γουλιές πριν λιποθυμήσει σχεδόν αμέσως Αναπολώντας τη δοκιμασία της, η Ντιλνόζ είπε: «Ξύπνησα δίπλα στο ποτάμι. Ήμουν ξαπλωμένη στο έδαφος εντελώς γυμνή και περιτριγυρισμένη από αρκετούς άντρες.

«Με βίασαν στην όχθη και μετά με πήγαν σε ένα σπίτι. Εκεί, με βίασαν ξανά και μετά άρχισαν να τηλεφωνούν στους φίλους τους λέγοντας “έλα εδώ, έχουμε ένα κορίτσι”. Ένας ένας, οι άλλοι άντρες μπήκαν στο δωμάτιο όπου ήμουν κλειδωμένος και μου το έκαναν. Με χτύπησαν και με απείλησαν να με πνίξουν στο ποτάμι όταν προσπάθησα να τους πολεμήσω», είπε το κορίτσι για την φρικιαστική κακοποίηση που υπέστη.

Η μητέρα του κοριτσιού δήλωσε ότι η κακοποίηση διήρκεσε τέσσερις ημέρες. Μετά από αυτό, οι δράστες επέστρεψαν στο θύμα τα ρούχα του και την έβγαλαν από την εξώπορτα.

Σύμφωνα με το θύμα και τη μητέρα της, κατέφυγαν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης αφού έχασαν κάθε ελπίδα ότι οι δράστες θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.

«Η ποινική υπόθεση άνοιξε πριν από πέντε μήνες. Κανείς δεν έχει συλληφθεί από τότε», είπε η μητέρα του θύματος.

Δεκαεπτά άντρες βρίσκονται τώρα υπό έρευνα για τον ομαδικό βιασμό, αφού ένας από τους φέρεται να την απήγαγε. Η Ντιλνόζ θυμήθηκε τα πρόσωπα των 17 ανθρώπων που την βίαζαν επί μέρες και τα ανέφερε στην αστυνομία. Και τα 17 άτομα θεωρούνται ύποπτοι και βρίσκονται υπό αστυνομική εντολή να μην εγκαταλείψουν την πόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.