Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τρίκαλα: Διαπόμπευσε την 15χρονη πρώην σύντροφό του με «ροζ βίντεο» στο διαδίκτυο - Τι λέει ο δικηγόρος της ανήλικης

Η υπόθεση με το ροζ βίντεο στα Τρίκαλα έχει προκαλέσει οργή για τον 20χρονο που φαίνεται να ήταν αυτός που δημοσιοποίησε το ακατάλληλο βίντ...







Η υπόθεση με το ροζ βίντεο στα Τρίκαλα έχει προκαλέσει οργή για τον 20χρονο που φαίνεται να ήταν αυτός που δημοσιοποίησε το ακατάλληλο βίντεο. Ο δικηγόρος της ανήλικης κοπέλας, Δημήτρης Σαμαρτζής, μίλησε για την ψυχολογική κατάσταση της νεαρής αλλα και για το πώς διέρρευσε το συγκεκριμένο βίντεο.

Ο Δ. Σαμαρτζής στέλνει μήνυμα μέσα τοπική ιστοσελίδα , λέγοντας πως «η δολοφονία χαρακτήρα και δη ενός ανηλίκου κοριτσιού στη τρυφερή και άγουρη ηλικία των 15 ετών από τον άνθρωπο που εμπιστεύτηκε και του «χάρισε» τον εαυτό της με δημόσια διαπόμπευση και άγρια εκμετάλλευση, είναι η ίδια ακριβώς αιτία που δημιουργεί μελλοντικά θύματα και εν τοις πράγμασι δολοφονημένα γυναικεία σώματα».

Η πλευρά του κοριτσιού κινείται ήδη νομικά και καταθέτει το επίμαχο υλικό στις αστυνομικές αρχές προκειμένου να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία.

Ο Δημήτρης Σαμαρτζής μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό σημείωσε πως το βίντεο διέρρευσε σε όλα τα σχολεία των Τρικάλων. Τη βιντεοσκόπηση έκανε ο 20χρονος χωρίς να γίνει αντιληπτός από την ανήλικη, σύμφωνα με τον δικηγόρο. Στο βίντεο φαίνεται η σεξουαλική πράξη, τα στοιχεία του κοριτσιού και περιπαιχτικά σχόλια.

Τέλος ο δικηγόρος κάνει λόγο για τρομακτική εμπειρία και διαπόμπευση.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.