Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θεσσαλονίκη: Για 13 ένοπλες ληστείες κατηγορούνται δύο 18χρονοι – Έβγαζαν μαχαίρια και πιστόλια σε μαγαζάτορες

Κακουργηματική δίωξη σε δύο 18χρονους για ένοπλες ληστείες στη Θεσσαλονίκη. Μέσα σε λίγες εβδομάδες διέπραξαν τουλάχιστον δεκατρείς επιθέσε...







Κακουργηματική δίωξη σε δύο 18χρονους για ένοπλες ληστείες στη Θεσσαλονίκη. Μέσα σε λίγες εβδομάδες διέπραξαν τουλάχιστον δεκατρείς επιθέσεις σε καταστήματα της συμπρωτεύουσας.

Οι δύο 18χρονοι συνελήφθησαν ως δράστες δεκατριών ένοπλων ληστειών που διαπράχθηκαν τους τελευταίους μήνες στη Θεσσαλονίκη σε καταστήματα ψιλικών, με λεία άνω των 5.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr, οι δύο 18χρονοι κατηγορούνται για ληστεία από κοινού και κατά συρροή και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στην 7η τακτική ανακρίτρια από όπου ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να προετοιμάσουν την υπεράσπισή τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία, από τον περασμένο Σεπτέμβριο, έκαναν 13 ληστείες και τρεις απόπειρες, με την απειλή μαχαιριού ή πιστολιού.

Οι δύο τελευταίες ληστείες πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Τετάρτη (17.11.2021) και οι φερόμενοι ως δράστες συνελήφθησαν με την αυτόφωρη διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.