Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χ@σμ€ΝΟΙ οι τούρκοι με τα ΤΟΜΑ Μ1117 ASV στην Ελλάδα- Ξεκινούν πόλεμο προπαγάνδας για να μην τα στείλουμε στα νησιά

Οι Τούρκοι παρακολουθούν τα πάντα σε σχέση με την χώρα μας για να μπλοκάρουν κάθε σχέδιο άμυνας της Ελλάδος πριν από κάποιο επεισόδιο Είνα...







Οι Τούρκοι παρακολουθούν τα πάντα σε σχέση με την χώρα μας για να μπλοκάρουν κάθε σχέδιο άμυνας της Ελλάδος πριν από κάποιο επεισόδιο

Είναι πλέον απτή πραγματικότητα ότι ζούμε μια περίοδο άκρατης τουρκικής προπαγάνδας, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με ελληνικούς εξοπλισμούς και διπλωματία, αφού τόσα χρόνια οι νεο-οθωμανοί ήταν ήσυχοι από την ελληνική εξοπλιστική αδράνεια λόγω των μνημονίων του Βερολίνου

Μετά το κύμα των ελληνικών εξοπλισμών που ξεκίνησε εδώ και καιρό, (αφού τελικά εισακούστηκαν οι προτάσεις της στρατιωτικής ηγεσίας), η Άγκυρα θορυβήθηκε και ξεκίνησε έναν ανηλεή πόλεμο προπαγάνδας που τώρα έφτασε στα ΤΟΜΑ Μ1117 ASV που πάτησαν Ελλάδα.

“Η Ελλάδα παρέλαβε τα πρώτα τεθωρακισμένα οχήματα που δώρισαν οι ΗΠΑ στον Ελληνικό Στρατό με την πρώτη παρτίδα τεθωρακισμένων οχημάτων M1117 Guardian, που αφορά το πλαίσιο του προγράμματος υπεράσπισης αμυντικού υλικού (EDA) των ΗΠΑ.

Συνολικά 1.200 τεθωρακισμένα οχήματα M1117 θα παραδοθούν στην Ελλάδα στα πλαίσια συμφωνίας με τις ΗΠΑ.

Συνολικά 450 M1117 αναμένεται να μεταφερθούν στην Ελλάδα μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους. Όλα τα οχήματα αναμένεται να φτάσουν στην Ελλάδα μέχρι τον Απρίλιο του 2022. Η Ελλάδα, από την άλλη, θα καταβάλει πληρωμή 102 εκατομμυρίων δολαρίων για τα έξοδα μεταφοράς και επιθεώρησης των οχημάτων που θα λάβει στο πλαίσιο του προγράμματος EDA”, αναφέρει ο τουρκικός τύπος.

Ποιο είναι όμως το μοχθηρό σχέδιο των Τούρκων;

Μετά το καταιγισμό δηλώσεων ολόκληρης της τουρκικής πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, για την αποστρατικοποίηση των νησιών μας, η Άγκυρα θα κάνει τα πάντα στη κυριολεξία, ώστε να μην φτάσουν ποτέ τα M1117 στα νησιά μας, σηκώνοντας του τόνους περί δήθεν “επιθετικής Ελλάδας”, που ξεστόμισε ο Τούρκος υπουργός άμυνας Χ.Ακάρ προχθές.

Δεν μίλησε τυχαία ο Τούρκος νυν υπουργός και πρώην Α/ΓΕΕΔ των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, αφού είναι σχεδόν σίγουρο ότι αυτός ειδικά θα πολεμήσει την όποια μετακίνηση των ελληνικών πλέον ΤΟΜΑ στα νησιά μας, πλασάροντας δικά του σενάρια για την Αθήνα, τα οποία φυσικά αφορούν την σφαίρα της φαντασίας.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ακάρ λίγες ώρες μόνο μετά την άκρως εχθρική για την Ελλάδα, ανακοίνωση του συμβουλίου εθνικής ασφαλείας, επιθεώρησε την 4η στρατιά του Αιγαίου, η οποία αποτελεί αποκλειστικό επιθετικό στρατιωτικό σχηματισμό κατά της χώρας μας.

Ο Ερντογάν και η παρέα του απειλούν με πολεμικές ιαχές και πάλι την Αθήνα, αναφέροντας ότι η ελληνική στάση "θα επηρεάσει αρνητικά τη σταθερότητα και την ειρήνη στην περιοχή μας".

Οι Τούρκοι ακούν και παρακολουθούν τα πάντα στην χώρα μας, λόγω σαφής στοχοποίησης μας, αφού αποτελούμε εμπόδια στην τουρκική κυριαρχία στην Α.Μεσόγειο.

Η συνεχής άφιξη Αμερικανών στρατιωτών στην Ελλάδα από την άλλη πλευρά έχει εξοργίσει τους Τούρκους στο μέγιστο βαθμό, και οι ίδιοι θα αναζητήσουν να δουν κάποια στιγμή, μέχρι που μπορεί να φτάνει αυτή η συμμαχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.