Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Παρέλαση: Τα κομάντο του Στρατού έκλεψαν την παράσταση VIDEO

Παρέλαση: Τα κομάντο του Στρατού έκλεψαν την παράσταση – Οι επίλεκτοι του ΕΤΑ έκαναν άλμα ελεύθερης πτώσης και προσγειώθηκαν μπροστά στην Π...





Παρέλαση: Τα κομάντο του Στρατού έκλεψαν την παράσταση – Οι επίλεκτοι του ΕΤΑ έκαναν άλμα ελεύθερης πτώσης και προσγειώθηκαν μπροστά στην Πρόεδρο

Έκλεψαν την παράσταση οι δυο ελεξιπτωτιστές – τα κομάντο του Στρατού- που έκαναν ελεύθερη πτώση από ελικόπτερο και προσγειώθηκαν ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, προκειμένου να της παραδώσουν την ελληνική σημαία.

Πρόκειται για τους δυο αλεξιπτωτιστές του Ειδικού Τμήματος Αλεξιτπωτιστών ΕΤΑ Υπολοχαγό Κωνσταντίνο Πίστα και Αρχιλοχία Γεώργιο Κουτσογιάννη, οι οποίοι έκαναν άλμα στο κενό από ελικόπτερο «Χιούι».

«Είμαστε περήφανοι για εσάς», ανέφερε, συγκινημένη, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου προς τους αλεξιπτωτιστές αλλά και τον έχοντα το γενικό πρόσταγμα της παρέλασης.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως το πλήρωμα του ελικοπτέρου από το οποίο πραγματοποιήθηκε η πτώση απαρτιζόταν από τον Ανθυπασπιστή της Αεροπορίας Στρατού, Αθανάσιο Ζιώγα, τον Αρχιλοχία της Αεροπορίας Στρατού, Αλέξανδρο Ζήσιο και τον Ανθυπολοχαγό του Μηχανικού Χριστόδουλο Σταύρο.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.