Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η Τουρκία μεταφέρει Leopard-2Α4 στην Κύπρο-Ύποπτα σχέδια του Ερντογάν για την Μεγαλόνησο-Κλιμάκωση της έντασης στην περιοχή

Πιθανή και η μετακίνηση δεκάδων τουρκικών UAV, DRONE στην Κατεχόμενη Κύπρο Σύμφωνα με φωτογραφία Τούρκων στρατιωτών που ανέβηκε σε κοινωνικ...







Πιθανή και η μετακίνηση δεκάδων τουρκικών UAV, DRONE στην Κατεχόμενη Κύπρο

Σύμφωνα με φωτογραφία Τούρκων στρατιωτών που ανέβηκε σε κοινωνικά δίκτυα, οι Τούρκοι μεταφέρουν δεκάδες άρματα μάχης Leopard-2Α4 στην Κύπρο, με σκοπό την αναβάθμιση του αρματικού δυναμικού τους.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αντικατάσταση των τουρκικών αρμάτων M60A3 από την Κύπρο προς την Τουρκία, κάτι που πιθανότατα σημαίνει ότι η Άγκυρα ενισχύει την υπάρχουσα δύναμη και δεν την αναβαθμίζει τόσο απλά, όσο διατείνονταν παλαιότερα οι τουρκικές αρχές.

Η ενίσχυση των τουρκικών επιλαρχιών μεταφράζονται σε σχέδια που στρέφονται κατευθείαν στην εδαφική ακεραιότητα της Κύπρου, με πρώτο στόχο την αποκαλούμενη "πράσινη γραμμή" μια λωρίδα γης 32 χλμ που χωρίζει τα Κατεχόμενα με την κυπριακή δημοκρατία.

Σε συνδυασμό με την προχθεσινή δήλωση του επικεφαλής της Τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ, για την μετακίνηση δεκάδων τουρκικών μη επανδρωμένων εναερίων οχημάτων στο Λευκόνοικο και ίσως και αλλού, κατανοούμε ότι οι Τούρκοι “αρματώνουν” μέχρι τα δόντια την τουρκική δύναμη Κύπρου, έχοντας τα δικά τους σχέδια.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.