Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νίκος Μίχας: Από το Fame Story, γιατρός στο Γεννηματάς και «τα πειραματικά εμβόλια» για τον κορονοϊό

Λίγο η κρίση, λίγο οι λανθασμένες επιλογές καριέρας και φυσικά η τύχη οδήγησαν πολλούς Έλληνες διασήμους να αποτραβηχτούν τα από τα φώτα της...







Λίγο η κρίση, λίγο οι λανθασμένες επιλογές καριέρας και φυσικά η τύχη οδήγησαν πολλούς Έλληνες διασήμους να αποτραβηχτούν τα από τα φώτα της δημοσιότητας και να απαρνηθούν τη δόξα και τα (όποια) χρήματα τους είχε αποφέρει το σανίδι, η πίστα ή οι πασαρέλες και να στραφούν σε κάτι πιο «γήινο».

Δεν είναι λίγα τα παραδείγματα Ελλήνων καλλιτεχνών που από επιλογή ή ανάγκη έκαναν στροφή στην καριέρα τους ακολουθώντας άλλους δρόμους προσπαθώντας να βγάλουν τα προς το ζην. Χαρακτηριστικά παραδείγματα του αγαπημένου τραγουδιστή Γιώργου Αλκαίου, ο οποίος 4 μήνες μετά την εκπροσώπηση στη Eurovision τα βρόντηξε και έφυγε για το αγαπημένο του νησί τη Μήλο, αλλά και εκείνο του πρώην ποδοσφαιριστή και βουλευτή Γιώργου Ανατολάκη ο οποίος από τα έδρανα της Βουλής έγινε κούριερ σε κατάστημα ανταλλακτικών.

Ιδιαίτερη περίπτωση όμως είναι εκείνη του μουσικού Νίκου Μίχα ο οποίος μπήκε στις ζωές μας από τη συμμετοχή στο διαγωνισμό τραγουδιού του Fame Story 2 το 2004 και ο οποίος πλέον εργάζεται ως γιατρός στο νοσοκομείο Γεννηματάς.
Η τηλεοπτική παρουσία και η στροφή στην ιατρική

Το 2004 ο νεαρός τότε μουσικός, Νίκος Μίχας έλαβε μέρος στο Fame Story 2 όπου και ερμήνευσε το τραγούδι του «Το Πάρτι». Το εν λόγω άσμα σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία και έτσι εξασφάλισε επαγγελματικό συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία Heaven Music.

Σε συνέντευξή του στον Alpha το 2020 ο ίδιος είχε πει για εκείνη την εμπειρία: «Στο “Fame Story” με οδήγησε να πάω λίγο το ανώριμο της ηλικίας, λίγο η τρέλα και το αίμα μου που “έβραζε” και ήθελα να κάνω γρήγορα πράγματα στον καλλιτεχνικό χώρο. Το να βρισκόμαστε τώρα εδώ και να μου κάνεις συνέντευξη μετά από τόσα χρόνια σημαίνει ότι κάτι έγινε με τη συμμετοχή μου στο Fame Story. Δεν μου αρέσει να μετανιώνω για τις επιλογές που κάνω στη ζωή μου. Ήταν επιλογή μου και ήταν μια πολύ δυνατή εμπειρία».

Ύστερα από μια πετυχημένη πορεία 15 ετών στο εγχώριο μουσικό στερέωμα και πολλές αξιόλογες συνεργασίες ο Νίκος Μίχας πλέον εξασκεί το επάγγελμα το οποίο σπούδασε και σήμερα είναι γιατρός στο νοσοκομείο Γεννηματάς το οποίο μάλιστα είναι και μάχιμο νοσοκομείο covid.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.