Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΝΕΚΡΟ... Μεγάλη πτώση του Facebook στη Wall Street μετά το παγκόσμιο «μπλακ άουτ»

Από το απόγευμα της Δευτέρας (4/10) το Facebook, το Instagram, το Messenger και το WhatsApp που ανήκουν στην ίδια εταιρεία έχουν «πέσει» π...







Από το απόγευμα της Δευτέρας (4/10) το Facebook, το Instagram, το Messenger και το WhatsApp που ανήκουν στην ίδια εταιρεία έχουν «πέσει» παγκοσμίως.

Οι χρήστες δεν μπορούν να μπουν στις πλατφόρμες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με το Facebook να αναφέρει πως: «Έχουμε ενημερωθεί ότι ορισμένοι άνθρωποι δυσκολεύτηκαν να έχουν πρόσβαση στις εφαρμογές μας και τα προϊόντα μας. 

Εργαζόμαστε για να επανέλθουν στην κανονική τους λειτουργία το ταχύτερο δυνατόν και ζητάμε συγγνώμη για αυτή την ταλαιπωρία».

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ τιμή της μετοχής του Facebook, που κατέγραψε ήδη πτώση στην αρχή της συνεδρίασης στη Wall Street, επιτάχυνε τις απώλειές της και σημείωσε πτώση κατά σχεδόν 6%.

Η χειρότερη κρίση της ιστορίας της εταιρείας

Η πλατφόρμα των σχεδόν 3 δισεκατομμυρίων μηνιαίων χρηστών διανύει μια από τις χειρότερες κρίσεις για τη φήμη της τις τελευταίες δυο εβδομάδες, εξαιτίας των αποκαλύψεων μιας μάρτυρα δημοσίου συμφέροντος.

Πρώην μηχανικός υπεύθυνη προϊόντος στο Facebook, η Φράνσις Χόγκεν διέρρευσε πολλά εσωτερικά έγγραφα, συγκεκριμένα στη Wall Street Journal, και κατηγόρησε τον όμιλο ότι «(επιλέγει) το όφελος παρά την ασφάλεια», των χρηστών του, σε συνέντευξη που μεταδόθηκε την Κυριακή από το αμερικανικό δίκτυο CBS.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.