Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ... «Έχουμε κάνει χώρο για τα αεροσκάφη F-35 στο προϋπολογισμό μας»...!!!

< Ο Παναγιωτόπουλος άφησε ορθάνοιχτο παράθυρο και για την απόκτηση F-35 αφού όπως τόνισε η Πολεμική Αεροπορία χρειάζεται 48 νέα μαχητικά ...


<



Ο Παναγιωτόπουλος άφησε ορθάνοιχτο παράθυρο και για την απόκτηση F-35 αφού όπως τόνισε η Πολεμική Αεροπορία χρειάζεται 48 νέα μαχητικά για την πενταετία 2020-25 και σε αυτά περιλαμβάνονται ήδη τα 24 αεροσκάφη Rafale.

Σύμφωνα με τα συμφραζόμενα του υπουργού άμυνας πιθανότατα και εάν όλα πάνε καλά, θα αγοράσουμε πιθανόν 24 ίσως και λιγότερα μαχητικά F-35, αλλάζοντας πλήρως την ισορροπία δυνάμεων με την Τουρκία του Ερντογάν, εκτός και υπάρχει άλλος Τούρκος πρόεδρος/πρωθυπουργός στο τιμόνι της χώρας αυτής το επόμενο μακρύ διάστημα, διότι τότε ίσως αλλάξουν τα πράγματα.

Το αμερικανικό κράτος προς το παρόν, δεν επιθυμεί πλέον την παράδοση αεροσκαφών F-35A στην Τουρκία και για άλλους γεωπολιτικούς λόγους, που έχουν να κάνουν πιο πολύ με τα νεο-οθωμανικά σχέδια για κυριαρχία σε Μ.Ανατολή και ΝΑ Μεσόγειο.

Έτσι θα κλείσει οριστικά και αμετάκλητα η “ψαλίδα” της χώρας μας με άλλες χώρες, προσδίδοντας στην πολεμική αεροπορία αδιαμφισβήτητη ποιοτική υπεροχή, μετά την απραξία λόγω της οικονομικής κρίσης τα προηγούμενα έτη, βάζοντας την χώρα μας στην εποχή των υπερσύγχρονων αεροσκαφών.

Ο Έλληνας υπουργός ανέφερε επίσης και την αγορά νέων πολεμικών πλοίων ( Κορβέτες) τονίζοντας ότι το Πολεμικό Ναυτικό, χρειάζεται 12 ή 13 κύριες μονάδες κρούσης, που αφορούν φρεγάτες και κορβέτες .



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.