Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΠΑΪ ΜΠΑΪ ΔΥΣΗ...!!! Ένωση Τουρκικής Νεολαίας: Σε νέα ρότα η Τουρκία, αντίο στον Ατλαντικό

  Η Ένωση Τουρκικής Νεολαίας -TGB, ανέλαβε δράση κατά των πρέσβεων 10 χωρών που ήθελαν την απελευθέρωση του Οσμάν Καβαλά , ο οποίος είναι ...

 



Η Ένωση Τουρκικής Νεολαίας -TGB, ανέλαβε δράση κατά των πρέσβεων 10 χωρών που ήθελαν την απελευθέρωση του Οσμάν Καβαλά , ο οποίος είναι ο εκπρόσωπος της Τουρκίας του «Open Society Institute» που ιδρύθηκε από τον χρηματοδότη του πραξικοπήματος, Τζορτζ Σόρος και οοποίος δικάζεται μαζί με τον πρώην πράκτορα της CIA Henry Barkey στην υπόθεση FETO, και ο οποίος είναι επίσης γνωστός για την εγγύτητά του με το HDP/PKK.

Μετά από αυτή τη δήλωση, η TGB πραγματοποίησε μια ενέργεια μπροστά από την Πρεσβεία των ΗΠΑ για να κηρύξουν τους πρεσβευτές 10 χωρών με επικεφαλής τις ΗΠΑ «persona non grata» και να τους εκδιώξουν από τη χώρα.

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι οι πρεσβευτές προσπάθησαν να παρέμβουν στις εσωτερικές υποθέσεις της Τουρκίας αγνοώντας την κυριαρχία της Τουρκίας και ότι κανένας που ασκεί αντιτουρκικές δραστηριότητες δεν μπορεί να μείνει στην Τουρκία, αναφερόμενος στην οδηγία «Persona non Grata» του Προέδρου Ερντογάν προς το Υπουργείο Εξωτερικών.

Ulusal
The Hellenic Information Team
© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.