Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν κρεμούν σορούς ανθρώπων από γερανούς για παραδειγματισμό

Δεν έχουν προηγούμενο οι εικόνες που έρχονται από το Αφγανιστάν και δείχνουν ότι μετά την κατάληψη της χώρας από τους Ταλιμπάν η κατάσταση ...







Δεν έχουν προηγούμενο οι εικόνες που έρχονται από το Αφγανιστάν και δείχνουν ότι μετά την κατάληψη της χώρας από τους Ταλιμπάν η κατάσταση έχει ξεφύγει.

Οι Ταλιμπάν εφαρμόζουν δικούς τους νόμους και αποφάσισαν να παραδειγματίσουν τους πολίτες που διαπράττουν ή σκοπεύουν να διαπράξουν αδικήματα με ένα φρικτό τρόπο. Κρέμασαν λοιπόν τα άψυχα σώματα των φερόμενων εγκληματιών από γερανούς έτσι ώστε με αυτό τον τρόπο να τους δουν όλοι.

Το πρωτοφανές αυτό περιστατικό έγινε στην πόλη Χεράτ με τους Ταλιμπάν να δένουν τα πτώματα τριών ανθρώπων σε γερανούς με σκοπό να είναι σε δημόσια θέα. Το αποτρόπαιο αυτό θέαμα ανέβασαν στο διαδίκτυο Αφγανοί.

Οι φερόμενοι ως εγκληματίες σκοτώθηκαν από έναν άνδρα όταν προσπάθησαν να εισβάλουν στο σπίτι του, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο αναπληρωτής κυβερνήτης Mawlawi Shir Ahmad Muhajir.

Το φρικιαστικό σκηνικό ήταν παρόμοιο με άλλο δημόσιο απαγχονισμό νεκρού στην κεντρική πλατεία της Χεράτ πριν από δύο εβδομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.