Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΚΟΥΕΙ...;;; Η Χαμάς δημιουργεί κέντρα τρομοκρατίας στον Λίβανο με χρηματοδότηση από την τουρκία...!

Στο φως οι ''κρυφές'' δραστηριότητες της τρομοκρατικής οργάνωσης ΗΧαμάς επεκτείνει το στρατιωτικό της σκέλος στον Λίβανο, ε...







Στο φως οι ''κρυφές'' δραστηριότητες της τρομοκρατικής οργάνωσης

ΗΧαμάς επεκτείνει το στρατιωτικό της σκέλος στον Λίβανο, ενώ χρησιμοποιεί την Τουρκία ως οικονομική ''βάση'' για τη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας, αποκαλύπτουν ισραηλινές πληροφορίες.

Ο κύριος κόμβος της επιχειρηματικής δραστηριότητας της Χαμάς είναι η Τουρκία και τα περιουσιακά στοιχεία της οργάνωσης ανέρχονται σε 500 εκατομμύρια δολάρια, αναφέρει αναλυτική έκθεση της εφημερίδας Globes. Η Χαμάς κατέχει δεκάδες τουρκικές εταιρείες που συνδέονται κυρίως με ακίνητα και υποδομές και υποστηρίζεται στενά από την τουρκική κυβέρνηση, σύμφωνα με το Globes.

Ωστόσο, οι υπηρεσίες ασφαλείας του Ισραήλ μπόρεσαν να εκθέσουν μερικές από τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της τρομοκρατικής ομάδας και ανακάλυψαν μεγάλα χρηματικά ποσά.

Τα κέρδη της Χαμάς υπολογίζονται σε περίπου 100 εκατομμύρια δολάρια ετησίως και η οργάνωση χρησιμοποιεί τα κεφάλαια για την αγορά και την παραγωγή πυραύλων και άλλων όπλων, λέει το Globes. Τον Σεπτέμβριο, η Πολεμική Αεροπορία του Ισραήλ βομβάρδισε ένα εργοστάσιο πυραύλων της Χαμάς κρυμμένο σε ένα καταφύγιο της Γάζας.

Παράλληλα, η Χαμάς χτίζει ένα μεγάλο δίκτυο τρομοκρατίας στον Λίβανο που αποτελεί αυξανόμενη απειλή για το Ισραήλ, προειδοποιεί μια πρόσφατη έκθεση. Η οργάνωση επεκτείνει τις στρατιωτικές της δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένης της παραγωγής όπλων και της εκπαίδευσης μάχης, ανέφερε το ερευνητικό κέντρο Alma.

Οι μονάδες της Χαμάς στον Λίβανο αναπτύσσουν επί του παρόντος πυραύλους, drones και υποβρύχια οχήματα, προσθέτει η έκθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν προηγουμένως, τα τρομοκρατικά κέντρα στο Λίβανο κρύβουν στρατιωτικό εξοπλισμό σε τοποθεσίες που βρίσκονται σε κατοικημένες περιοχές.

Συγκεκριμένα, οι τρομοκράτες της Χαμάς στον Λίβανο περιμένουν εντολές από τη Γάζα για να εκτοξεύσουν ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ, ανέφερε προηγούμενη έκθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.