Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ε δεν το πιστεύουμε... Ανήλικος Ρομά διέρρηξε εξοχικό στον Θεολόγο

  Από τον γνωστό «αμαρτωλό» οικισμό στο Πυρί Θηβών είχε εξορμήσει στον Θεολόγο Φθιώτιδας ένας ανήλικος Ρομά, ο οποίος παραβίασε την πόρτα μ...

 





Από τον γνωστό «αμαρτωλό» οικισμό στο Πυρί Θηβών είχε εξορμήσει στον Θεολόγο Φθιώτιδας ένας ανήλικος Ρομά, ο οποίος παραβίασε την πόρτα μιας εξοχικής κατοικίας μπήκε στο εσωτερικό και άρπαξε ένα χρηματικό ποσό και διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές.

Την έρευνα για την διάρρηξη, που είχε γίνει στις 25 Αυγούστου, είχαν αναλάβει οι αστυνομικοί του τμήματος Λοκρών οι οποίοι την εξιχνίασαν και ταυτοποίησαν τον ανήλικο δράστη. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας και περιλαμβάνει τους γονείς του για παραμέληση της εποπτείας του.

Ανήλικος διέρρηξε σχολείο και έκλεψε laptop

Στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργούσαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας για την διάρρηξη που είχε γίνει την περασμένη Τρίτη σε ένα σχολικό συγκρότημα στην Χαλκίδα, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός ανήλικου ο οποίος είχε παραβιάσει ένα παράθυρο αίθουσας και είχε αρπάξει από μέσα έναν φορητό υπολογιστή. Ο ανήλικος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του και σε βάρος των γονέων του για πλημμελή εποπτεία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.