Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΩΡΑ ΤΑ ΘΕΣ.... «Θα μας δώσουν είτε τα αεροσκάφη μας είτε τα χρήματα»…

Τις παρακάτω δηλώσεις τις έκανε ο Ερντογάν γυρνώντας από την Ρωσία. Μεταξύ άλλων είπε και τα εξής : ¨Η Γερμανία έχει χαλαρώσει λίγο στο θέμα...




Τις παρακάτω δηλώσεις τις έκανε ο Ερντογάν γυρνώντας από την Ρωσία. Μεταξύ άλλων είπε και τα εξής :

¨Η Γερμανία έχει χαλαρώσει λίγο στο θέμα των υποβρυχίων σειράς Reis. Αν Γερμανία δεν εκπληρώσει την υπόσχεσή που μας έδωσε αυτό που θα κάνουμε είναι να βρούμε εναλλακτικές. Και οι εναλλακτικές είναι ανεξάντλητες.

Είπα ότι η πορεία με τον Μπάιντεν δεν είναι πολύ ευοίωνη. Αυτά τα είπαμε και η απάντηση ήρθε. Αν καταστεί δυνατό θα συναντηθούμε στη Ρώμη. Από εκεί πρώτα ο Θεός θα πάμε στη Γλασκώβη. Πιθανότατα θα συναντηθούμε και στη Γλασκώβη. Άρα γίνονται κάποια ευοίωνα βήματα.

Μίλησα λίγο πριν για ένα όνομα. Μαγκάρκ… Ουσιαστικά είναι κάποιος ο οποίος στηρίζει την τρομοκρατία. 

Αυτός ο άνθρωπος ουσιαστικά είναι ο διαχειριστής των ΠΚΚ/YPG/PYD. Φυσικά αυτή μου η δήλωση θα ενοχλήσει ιδιαίτερα κάποιους. Αυτό το γνωρίζουμε. Αλλα αυτός είναι ο άνθρωπος που πάει χέρι-χέρι με τις τρομοκρατικές οργανώσεις. Όταν σε μία περιοχή που εγώ δίνω αντιτρομοκρατικό αγώνα, αυτός γυρνά μαζί τους χέρι με χέρι, με ενοχλεί ιδιαίτερα. Άλλωστε ο ίδιος αναφέρει ότι είναι ένα και μαζί με τις τρομοκρατικές οργανώσεις. Αργά ή γρήγορα η Αμερική πρέπει να φύγει από εδώ και να αφήσει το μέρος τον λαό της Συρίας.

Για παράδειγμα τι θα γίνει με το θέμα των F-35 ; Εμείς πληρώσαμε 1 δις 400 εκατομμύρια δολάρια. Τι θα γίνει με αυτό ; Πρέπει να δούμε τη μοίρα τους. Εμείς δεν είμαστε μία χώρα να έχουμε πολλά λεφτά και να τα σκορπάμε. Αυτά τα χρήματα δεν τα κερδίσαμε και δεν θα κερδίζουμε εύκολα. Θα μας δώσουν είτε τα αεροσκάφη μας είτε τα χρήματα.¨

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.