Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΑΝΑΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ... Σπείρα αλλοδαπών έκλεβε τα πάντα στα Ιωάννινα

  Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για διακεκριμένες κλοπές υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων Ιδιαίτερα διευρ...

 





Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για διακεκριμένες κλοπές υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων

Ιδιαίτερα διευρυμένο… «ρεπερτόριο» είχε η σπείρα πέντε αλλοδαπών που διαπιστώθηκε ότι δρούσαν στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων στο διάστημα μεταξύ Απριλίου και Ιουλίου, καθώς έκλεβαν κυριολεκτικά ό,τι μπορούσαν!

Ήταν απρόσεκτοι, όμως, αφού άφηναν παντού τα αποτυπώματά τους, με αποτέλεσμα να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία τους για την συμμετοχή τους σε συνολικά οκτώ κλοπές από την έρευνα που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου.

Συγκεκριμένα, οι δράστες είχαν κλέψει πέντε δίκυκλα, είχαν διαπράξει τρεις κλοπές προϊόντων, δυο από σούπερ μάρκετ και μια από μια αποθήκη και είχαν «ξηλώσει» τον ηλεκτρολογικό εξοπλισμό από ένα κτίριο για να πουλήσουν τον χαλκό! Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για διακεκριμένες κλοπές υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.