Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο Ερντογάν κάλεσε από την Ανγκόλα τους Αφρικανούς να ξεσηκωθούν ενάντια στη Δύση και στη Γαλλία

Ο Ερντογάν επισκέφθηκε στις 18 Οκτωβρίου την Ανγκόλα. Και, όπως αναμενόταν, έχυσε αντιευρωπαϊκό δηλητήριο παριστάνοντας τον πολέμιο της απο...







Ο Ερντογάν επισκέφθηκε στις 18 Οκτωβρίου την Ανγκόλα. Και, όπως αναμενόταν, έχυσε αντιευρωπαϊκό δηλητήριο παριστάνοντας τον πολέμιο της αποικιοκρατίας.

Ο ισλαμιστής νεο-οθωμανιστής Ερντογάν υποκρίνεται τον πολέμιο της αποικιοκρατίας, όταν η Οθωμανική Αυτοκρατορία είχε καταστήσει αποικίες της τις χώρες της μεσογειακής Αφρικής.

Μπορεί οι Τούρκοι, ένα μεσαιωνικό-φεουδαρχικό και άθλιο καθεστώς, να μην εκμεταλλεύονταν με σύστημα και μέθοδο τις αποικίες τους όπως οι Ευρωπαίοι, αλλά αυτό δεν σήμαινε ότι δεν έγδερναν τους υπόδουλους λαούς.

Ο Τούρκος πρόεδρος, στις δηλώσεις του από την Ανγκόλα, άσκησε δριμεία κριτική στην ευρωπαϊκή αποικιοκρατία και ιδιαίτερα στη Γαλλία.

«Η Γαλλία χρησιμοποίησε την Αφρική ως ήπειρο αποικία. Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι πέθαναν εδώ.

»Ιδιαίτερα στην Αλγερία και τη Ρουάντα. Μίλησε κανείς όταν αυτοί οι άνθρωποι σκοτώνονταν;».

Εκτός από ψεύτης είναι και αμόρφωτος ανιστόρητος.

Βεβαίως είχε μιλήσει και αντιδράσει η παγκόσμια κοινότητα με πρωτοπόρα την Αριστερά. Αλλά δεν ξέρει από αυτά ο μαφιόζος εθνοϊσλαμιστής.

«Πρέπει να ενώσουμε χέρια για ένα δίκαιο κόσμο», είπε ο Ερντογάν.

«Δεν πρέπει να φοβόμαστε. Εάν φοβόμαστε αυτή η καταπίεση θα καταπιεί όλη την Αφρική».

Ναι, ο Ερντογάν τα λέει αυτά, παριστάνει τον πολέμιο της αποικιοκρατίας και ζητά από τους Αφρικανούς να συμμαχήσουν μαζί του κατά της Δύσης και της Γαλλίας.

Είναι επίσης γνωστό ότι ο Ερντογάν πουλά αντιαποικιακό αγώνα με τις πλάτες της Κίνας.

Ο Ερντογάν είναι ο ανιχνευτής και πρόσκοπος της Κίνας στην Αφρική.

Καταλήγοντας ο Τούρκος πρόεδρος κάλεσε τον λαό της Ανγκόλας να ξεσηκωθεί για να «προστατέψει τα δίκαια μας», έχουν κοινά δίκαια στην Ανγκόλα με την Τουρκία;, σημειώνοντας πως «βλέπετε τι συμβαίνει στη Λιβύη και στη Σομαλία. Η καταπίεση της Δύσης συνεχίζεται, δεν τελείωσε. Στην υποσαχάρια Αφρική συνεχίζεται παντού».

Αυτός ο ψυχοπαθής είναι σύμμαχος στο ΝΑΤΟ; Σοβαρά τώρα; Και ξεσηκώνει τις χώρες της Αφρικής ενάντια στη Δύση; Σοβαρά τώρα;

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.