Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέα Ερυθραία: Η κατάθεση του «σαμουράι» στους αστυνομικούς – «Του είπα μου έχεις κάνει μάγια και τον πυροβόλησα«

Το φως της δημοσιότητας βλέπει η κατάθεση του “σαμουράι” στους αστυνομικούς. Ο 40χρονος άνδρας, που πυροβόλησε και σκότωσε τον υπάλληλο ετ...





Το φως της δημοσιότητας βλέπει η κατάθεση του “σαμουράι” στους αστυνομικούς. Ο 40χρονος άνδρας, που πυροβόλησε και σκότωσε τον υπάλληλο εταιρείας φυσικού αερίου, στη Νέα Ερυθραία, έδωσε τη δική του εκδοχή για τα όσα συνέβησαν και από τους ισχυρισμούς του γίνεται αντιληπτή η σύγχυση στην οποία βρίσκεται.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, στην κατάθεσή του, ο δράστης αναφέρει πως πήγε στο σπίτι του συναδέλφου του θύματος οπλισμένος. Αφού είδε και τους δύο άνδρες, είπε στο θύμα “ξέρω ότι μου έχεις κάνει μάγια” και όταν εκείνος αρνήθηκε, πλησιάζοντάς τον, τον πυροβόλησε με το περίστροφό του.

Νέα Ερυθραία: Αναλυτικά η κατάθεση του δράστη

“Τότε ανέβηκα στο σπίτι μου, πήρα το περίστροφο και πήγα προς το σπίτι του Πλακαντωνάκη καθώς γνώριζα πως θα τους έβρισκα κάπου εκεί έξω. Φτάνοντας εκεί κοντά, τους είδα και τους δύο έξω από ένα άλλο σπίτι. Τότε είπα στο Βασίλη, ‘ξέρω ότι μου έχεις κάνει μάγια’. Άμεσα αυτός μου είπε όχι εγώ και κινήθηκε προς το μέρος μου. Τότε εγώ έβγαλα το περίστροφο και πυροβόλησα προς αυτόν, νομίζω τρεις φορές στα πόδια, καθώς δεν είχα πρόθεση να τον σκοτώσω. Μου είπε ‘έχεις τρελαθεί’ και εγώ του έριξα νομίζω δύο ή τρεις φορές τα πόδια ή προς το γοφό.

Μετά γύρισα σπίτι και προσπάθησα να χαλαρώσω λίγο, επίσης ξαναγέμισα το περίστροφο το οποίο είχε αδειάσει, σε περίπτωση που μου επιτεθούν. Επειδή άκουγα φασαρία έξω, κατέβηκα ξανά και βρισκόμενος στην πυλωτή είδα αστυνομικούς. Οπότε προκειμένου να μην με πυροβολήσουν βλέποντας το όπλο, το άφησα στην πυλωτή πήγα προς αυτούς και παραδόθηκα. Το όπλο και τα φυσίγγια τα είχα προμηθευτεί για αυτοπροστασία από έναν αλλοδαπό πριν περίπου έξι μήνες δεν θέλω ωστόσο να πω πως τον λένε γιατί φοβάμαι για τη ζωή μου. Τα ναρκωτικά τα έχω για προσωπική μου χρήση καθώς είμαι χρήστης ναρκωτικών και τα είχα προμηθευτεί από την Περιοχή του Αγίου Σωτήρος στο Μενίδι. Τα άλλα αντικείμενα όπως τα ξίφη τα δρεπάνια τα είχα καθώς εκπαιδευόμουν σε ιαπωνικές πολεμικές τέχνες”.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.