Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σουφλί: Πολύ σοβαρός τραυματισμός στρατιωτικού, σε σύγκρουση τζιπ-λεωφορείου στο Αμόριο

Ο πολύ σοβαρός τραυματισμός ενός στρατιωτικού και ο ελαφρύτερος ενός δεύτερου, ήταν ο απολογισμός του τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε χθ...





Ο πολύ σοβαρός τραυματισμός ενός στρατιωτικού και ο ελαφρύτερος ενός δεύτερου, ήταν ο απολογισμός του τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε χθες βράδυ στον παλιό δρόμο Αμοιρίου-Κισσαρίου, όταν το στρατιωτικό τζιπ στο οποίο επέβαιναν, συγκρούστηκε με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο στρατιωτικό όχημα επέβαιναν ένας ΕΠ.ΟΠ και ένας ΟΒΑ (Οπλίτης Βραχείας Ανακατάταξης), όταν υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες τις οποίες ερευνά η Τροχαία αλλά και η Στρατονομία, κινούμενοι στον παλιό δρόμο που συνδέει τα χωριά Αμόριο και Κισσάριο, συγκρούστηκαν με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ που εκτελούσε δρομολόγιο.

Από την σφοδρή σύγκρουση ο ένας στρατιωτικός τραυματίστηκε πολύ σοβαρά σε θώρακα, πόδι και σπονδυλική στήλη και μαζί με τον συνάδερφο του ο οποίος ήταν πιο ελαφρά τραυματισμένος, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου. 

Εκεί ο σοβαρά τραυματίας υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, του έγινε μάλιστα ακρωτηριασμός στο πόδι κάτω στο πέλμα και παραμένει διασωληνωμένος. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να μεταφερθεί στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.