Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο με παράσυρση και εγκατάλειψη πεζής γυναίκας στη μέση του δρόμου

Το βίντεο ντοκουμέντο καταγράφει την παράσυρση της άτυχης γυναίκας από αυτοκίνητο. Ο οδηγός την εγκατέλειψε στο σημείο. Η γυναίκα νοσηλεύετ...







Το βίντεο ντοκουμέντο καταγράφει την παράσυρση της άτυχης γυναίκας από αυτοκίνητο. Ο οδηγός την εγκατέλειψε στο σημείο. Η γυναίκα νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην εντατική νοσοκομείου…

Σοκ προκαλεί η παράσυρση ηλικιωμένης γυναίκας, περίπου 80 ετών, χθες το απόγευμα (07-10-2021), από αυτοκίνητο στην οδό Αγίων Πάντων, στη δυτική Θεσσαλονίκη. Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο, η ηλικιωμένη γυναίκα προσπάθησε να περάσει το δρόμο, στο ύψος της οδού Θ. Σταυρού, από σημείο όπου δεν υπάρχει διάβαση.

Τότε, ένα ΙΧ μπλε σκούρο αυτοκίνητο, με κατεύθυνση προς τη Μοναστηρίου την χτύπησε με σφοδρότητα και στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση. «Ήμουν μέσα στο κατάστημά μου, όταν άκουσα ένα πολύ δυνατό θόρυβο, σαν να συγκρούστηκαν δύο αυτοκίνητα. Είδα μια γυναίκα πεσμένη στο δρόμο. Δεν πρόλαβα να δω το αυτοκίνητο. Αμέσως προσέτρεξαν για βοήθεια περαστικοί και κλήθηκε το ΕΚΑΒ» αναφέρει στη voria.gr μάρτυρας.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην Α΄Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του οδηγού του οχήματος, ο οποίος χτύπησε την ηλικιωμένη και την εγκατέλειψε.

Δείτε στο επόμενο βίντεο, τη στιγμή της παράσυρσης στο 30ο δευτερόλεπτο…

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.