Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κορονοϊός: Σκέψεις για επίταξη αναισθησιολόγων σε Βόρεια Ελλάδα και νησιά

Ανοικτό φαίνεται πως είναι το ενδεχόμενο επίταξης αναισθησιολόγων, που εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα, προκειμένου να καλυφθούν κενά σε συγ...







Ανοικτό φαίνεται πως είναι το ενδεχόμενο επίταξης αναισθησιολόγων, που εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα, προκειμένου να καλυφθούν κενά σε συγκεκριμένες περιοχές της χώρας, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΟΡΕΝ.

Μπορεί να καταργούνται από αύριο τα μίνι lockdown στις “κόκκινες” περιοχές της χώρας, ωστόσο, η Θεσσαλονίκη στενάζει λόγω του κορονοϊού και τα νοσοκομεία πιέζονται ασφυκτικά, καθώς δέχονται ασθενείς και από άλλες περιοχές της χώρας.

Προκειμένου να καλυφθούν τα κενά, σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού, στο τραπέζι της συζήτησης έχει τεθεί το ενδεχόμενο επίταξης αναισθησιολόγων που εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα, ώστε να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για δύο ή τέσσερις εφημερίες σε δημόσια νοσοκομεία.

Κορονοϊός: Σε ποιες περιοχές δεν υπάρχουν αναισθησιολόγοι

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, υπάρχουν περιοχές, όπως η Βόρεια Ελλάδα αλλά και νησιά -Νάξος, Ρόδος, Λήμνος- που έχουν πρόβλημα με τα τακτικά χειρουργεία, καθώς δεν υπάρχουν αναισθησιολόγοι.

Παρά τις προσπάθειες που έχουν γίνει από πλευράς του υπουργείου, δεν φαίνεται οι αναισθησιολόγοι να μπαίνουν σε αυτή τη μάχη.

Ως εκ τούτου, σύμφωνα με τις πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού, υπάρχει η σκέψη επίταξης αναισθησιολόγων σε μία προσπάθεια να αντιμετωπιστεί το σοβαρό αυτό πρόβλημα και να αποτραπεί το ενδεχόμενο μετατροπής των νοσοκομείων αποκλειστικά σε covid.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.