Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δακτύλιος: Πότε επιστρέφει στην Αθήνα – Τα οχήματα που θα εξαιρούνται

Για λίγες ακόμη ημέρες οι οδηγοί θα μπορούν να κυκλοφορούν άνετα στο κέντρο της Αθήνας, καθώς μετά επιστρέφει ο Δακτύλιος. Συγκεκριμένα, όπ...







Για λίγες ακόμη ημέρες οι οδηγοί θα μπορούν να κυκλοφορούν άνετα στο κέντρο της Αθήνας, καθώς μετά επιστρέφει ο Δακτύλιος.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο Υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο Δακτύλιος θα επιστρέψει στις 25 Οκτωβρίου.

Ο κ. Καραμανλής σημείωσε ότι θα ονομαστεί “Καθαρός Δακτύλιος”.

“Εδώ και καιρό μελετάμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα μέτρων και μάλιστα το έχουμε ονομάσει, “Ανάσα για την Αθήνα”. Το πρώτο μέτρο θα είναι το μέτρο του Δακτυλίου. Ο Δακτύλιος μπορεί να είναι ένα ξεπερασμένο μέτρο αλλά εμείς θα το εφαρμόσουμε με μια διαφορετική λογική και θα το ονομάσουμε “Καθαρό Δακτύλιο”. Ένα μέτρο που ξεκινά στις 25 Οκτωβρίου. Αυτός ο νέος Δακτύλιος βασίζεται σε πρώτη φάση στην λογική των μονών – ζυγών, αλλά με μια θεμελιώδη διαφορά ότι τέρμα οι χιλιάδες εξαιρέσεις και κομμένα όλα τα παραθυράκια” περιέγραψε ο υπουργός Μεταφορών.

“Σήμερα υπάρχουν πολλά αυτοκίνητα που εξαιρούνται από τον Δακτύλιο. Αυτό θα λήξει, τα μόνα αυτοκίνητα που θα μπορούν να εξαιρεθούν είναι τα ηλεκτρικά. Γι’αυτό άλλωστε έχει ονομαστεί “πράσινος Δακτύλιος”, εμείς θα τον ονομάσουμε “καθαρό Δακτύλιο”. Μάλιστα ήδη έχουμε κάνει μελέτη για να προσδιορίσουμε τα γεωγραφικά όρια του Δακτυλίου” πρόσθεσε.

“Όλοι θα συμφωνήσουμε ότι έτσι όπως ήταν σχεδιασμένος ο Δακτύλιος χρειάζεται αναπροσαρμογή. Θα ανοίξει ο κύκλος” υπογράμμισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.