Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έβρος: Καταδίωξη και χειροπέδες για διακίνηση μεταναστών – Δείτε πόσοι βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο

Η διακίνηση μεταναστών είναι ένα πρόβλημα διαχρονικό. Δεν περνάει εβδομάδα που οι αστυνομικοί να μην καλούνται να αντιμετωπίσουν μια ανάλογ...






Η διακίνηση μεταναστών είναι ένα πρόβλημα διαχρονικό. Δεν περνάει εβδομάδα που οι αστυνομικοί να μην καλούνται να αντιμετωπίσουν μια ανάλογη κατάσταση…

Συνελήφθη χθες (16-10-2021) το μεσημέρι, σε αγροτική περιοχή του οικισμού Τριφυλλίου Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης ένας αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα 7 μετανάστες.

 Σημειώνεται ότι ο οδηγός του οχήματος αρχικά δεν σταμάτησε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ στη συνέχεια το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε και ο δράστης επιχείρησε να διαφύγει πεζός χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.