Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο Ερντογάν αποκοιμήθηκε ξανά μπροστά στις κάμερες - ΒΙΝΤΕΟ - Φήμες για την υγεία του

Δεν είναι πια… είδηση το ότι ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αποκοιμιέται κατά διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Αυτό έγινε, λοι...







Δεν είναι πια… είδηση το ότι ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αποκοιμιέται κατά διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Αυτό έγινε, λοιπόν, ξανά. Αυτή τη φορά όσο βρισκόταν δίπλα στον Ανγκολέζο ομόλογό του Ζοάο Λουρένσο, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στη νοτιοαφρικανική χώρα.

Ο Ερντογάν δείχνει και πάλι αδύναμος μπροστά στις κάμερες, είτε με τα βλέφαρά να βαραίνουν και να τον παίρνει στιγμιαία ο ύπνος, είτε να χάνει τα λόγια του ή να βγαίνουν με δυσκολία οι λέξεις από το στόμα του. Καταστάσεις που εντείνουν τις φήμες στην Τουρκία, για την κατάσταση της υγείας του και με την αντιπολίτευση να μιλάει ευθέως για έναν «άρρωστο» ή «υπερβολικά κουρασμένο» Ερντογάν.

Δημοσιοποιώντας και σχολιάζοντας το επίμαχο απόσπασμα από το βίντεο της κοινής συνέντευξης τύπου Ερντογάν – Λουρένσο ο αυτοεξόριστος Τούρκος δημοσιογράφος Αμπντουλάχ Μποζκούρτ, έγραψε πως η εικόνα του Τούρκου προέδρου στην Αγκόλα, αποτελεί «πιθανή ένδειξη για την άρρωστη υγεία του».

Ο διαχειριστής του ανεξάρτητου δικτύου Nordic Monitor, που ασκεί σφοδρή κριτική στην τουρκική κυβέρνηση, συμπλήρωσε καυστικά πως ο Ερντογάν «καθάρισε και τη μύτη του μπροστά στις κάμερες και στους δημοσιογράφους».
Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.