Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΓΚΑΣ στην Νέα Ιωνία... ΒΙΝΤΕΟ – ντοκουμέντο: Ιδιοκτήτης καταστήματος αρπάζει το όπλο του ληστή και τον διώχνει

Όχι μόνο δεν κατάφερε να ληστέψει το κατάστημα που είχε στοχοποιήσει, αλλά έφυγε από αυτό χωρίς το όπλο με το οποίο απείλησε τον ιδιοκτήτ...





Όχι μόνο δεν κατάφερε να ληστέψει το κατάστημα που είχε στοχοποιήσει, αλλά έφυγε από αυτό χωρίς το όπλο με το οποίο απείλησε τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου ΟΠΑΠ, προκειμένου να του δώσει τις εισπράξεις.

Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή καθώς ο 48χρονος που έπεσε στα χέρια των ανδρών της ΔΙ.ΑΣ. της Βορειοανατολικής Αττικής και του τμήματος Ασφαλείας του Α.Τ. Νέας Ιωνίας, είχε σημάνει συναγερμό τέσσερις φορές στην Ελληνική Αστυνομία σε διάστημα μικρότερο των 24ώρων.

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν λίγο μετά τις έντεκα το βράδυ της 15ης Οκτωβρίου. Ο 48χρονος ληστής όπως βλέπεται και στο βίντεο των 25 δευτερολέπτων που εξασφάλισε το newsit.gr, μπήκε στο κατάστημα φορώντας μαύρα ρούχα, μαύρο σκούφο και μάσκα της ίδιας απόχρωσης για τον κορονοϊό. Εκείνη την ώρα εντός του καταστήματος βρίσκονταν ο ιδιοκτήτης κι ένας υπάλληλος με τον δεύτερο να σηκώνει τα χέρια ψηλά.

Ο δράστης άρχισε να ξετυλίγει το όπλο που είχε κρυμμένο μέσα σε ένα λευκό μπουφάν και να το στέφει προς τον ιδιοκτήτη ο οποίο βρίσκονταν στο ταμείο, πίσω από τον γκισέ.

Ο ληστής κάποια στιγμή παίρνει το βλέμμα του από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος ο οποίος προσποιούνταν ότι μάζευε τα χρήματα για να του τα δώσει και στρέφετε προς τον υπάλληλο από τον οποίο του ζητάει να μείνει ακίνητος. Τότε ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου που από την πρώτη στιγμή δεν φάνηκε να τρομοκρατείται ούτε στιγμή από την… επίσκεψη του ληστή, καταφέρνει να του αρπάξει το όπλο με τον δράστη να τρέπεται σε φυγή.

Λίγες ώρες νωρίτερα ο 48χρονος πάλι μα την απειλή του όπλου είχε καταφέρει να αρπάξει το ποσό των 220 ευρώ από υπάλληλο φούρνο.

Ο 48χρονος παρότι είχε χάσει το όπλου του ,την επόμενη ημέρα προσπάθησε και πάλι να ληστέψει καταστήματα της Νέας Ιωνίας. Στις έξι παρά δέκα το απόγεμα της 16ης Οκτωβρίου εισέβαλλε σε αρτοποιείο της Νέας Ιωνίας. Με το κοντάκι ενός όπλου προσπάθησε να εκφοβίσει υπάλληλο αρτοποιού, ωστόσο η κοπέλα έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα ο 48χρονος να εξαφανιστεί.

Το ίδιο συνέβη και λίγο αργότερα, όταν ο ληστής με την απειλή μαχαιριού προσπάθησε να πάρει χρήματά από μίνι μάρκετ. Η υπάλληλος όμως χτύπησε το μπουτόν του συναγερμού με αποτέλεσμα ο δράστης να φύγει χωρίς να έχει ολοκληρώσει την πράξη της.

Ένα τέταρτο αργότερα άνδρες της ΔΙ.ΑΣ της Βορειοανατολικής Αττικής κατάφεραν στο πλαίσια των αναζητήσεων για την απόπειρα ληστείας κατάφεραν να εντοπίσουν τον 48χρονο και να του περάσουν χειροπέδες.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.