Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αλβανός δημοσιογράφος: «Η δολοφονία του Κατσίφα ήταν ενέργεια των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών»

Αλβανικά τεχνάσματα για τη δολοφονία του Κατσίφα: Οι καταγγελίες του βουλευτή της ελληνικής μειονότητας Βαγγέλη Ντουλέ Για σχέδιο της Τουρκ...







Αλβανικά τεχνάσματα για τη δολοφονία του Κατσίφα: Οι καταγγελίες του βουλευτή της ελληνικής μειονότητας Βαγγέλη Ντουλέ

Για σχέδιο της Τουρκίας, η οποία επιθυμεί διάσπαση της ελληνικής εθνικής μειονότητας στην Αλβανία και προσπαθεί να δημιουργεί εντάσεις, έγραψε ο Αλβανός δημοσιογράφος Kastriot Myftaraj στο facebook, χαρακτηρίζοντας τη δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες ως μέρος του σχεδίου.

Ο Myftaraj έκανε λόγο για «χοντρό ψέμα» των αλβανικών Αρχών και εκθέτει τα όσα συμβαίνουν στη γειτονική χώρα, λέγοντας μάλιστα ότι δόθηκε και αμοιβή από την Τουρκία στην αλβανική αστυνομία για τη δολοφονία!

Στην ανάρτησή του του ο Αλβανός δημοσιογράφος, υποστηρίζει μεταξύ άλλων:

«Το ψέμα έχει γίνει πολύ χοντρό γιατί έχουν πανικοβληθεί. Την πρώτη μέρα λένε ότι τον σκότωσαν γιατί έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή των αστυνομικών, αλλά μετά βγαίνουν έξω και λένε ότι αυτοκτόνησε. Κάτι δεν πάει καλά εδώ … Τώρα η άρνηση είναι χειρότερη από τον φόνο … Εννοείται ότι η αυτοκτονία είναι ένα ηλίθιο αστυνομικό ψέμα … Η εξήγηση αυτής της αναίτιας δολοφονίας θα πρέπει να αναζητηθεί στη στενή συνεργασία της Αλβανικής Κρατικής Αστυνομίας με την Τουρκική Αστυνομία και Χωροφυλακή … Η Τουρκία ενδιαφέρεται να σκοτώνει η αλβανική αστυνομία Έλληνες της μειονότητας καθώς αυτό δημιουργεί εντάσεις και επιπλοκές μεταξύ Αλβανίας και Ελλάδας. Οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες που στρογυλοκάθονται στην Αλβανία δεν παραλείπουν να προσφέρουν ανταμοιβές για τέτοιες δολοφονίες, εκμεταλλευόμενες τη φιλία που δημιουργήθηκε μεταξύ Αλβανών και Τούρκων αστυνομικών … Δεν είναι τυχαίο ότι το γεγονός έλαβε χώρα μήνες αφότου ο Ardi Veliu ανέλαβε επικεφαλής της κρατικής αστυνομίας, ο οποίος έχει σπουδάσει στην Τουρκία και είναι γνωστός για στενούς δεσμούς με τους Τούρκους. Ένα τέτοιο γεγονός έγινε στην πρώτη ελληνική εθνική εορτή που ήταν επικεφαλής ο Veliu … Η δολοφονία του Κατσίφα ήταν μια μυστική ενέργεια των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών στην οποία χρησιμοποιήθηκε η αλβανική κρατική αστυνομία».

…….
Newsbreak.gr

Σχ. : Εμείς θα θέλαμε να προσθέσουμε ένα μικρό λιθαράκι σε αυτή την ιστορία. Που να ξέρετε φίλοι μου ¨τι άκουσε¨ ο εισαγγελικός λειτουργός της Ελλάδας που την εποχή της δολοφονίας του Κατσίφα, είχε διατάξει έρευνα για το περιστατικό… Δεν θέλουμε να πούμε τίποτε άλλο.https://tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.