Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ρομά πυροβόλησαν Αστυνομικούς στα Μέγαρα...!! Αργά τη νύχτα βγήκαν καραμπίνες από τους «ευπαθείς» που κάνουν ότι γουστάρουν...

Επεισόδια που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δυο αστυνομικών σημειώθηκαν αργά το βράδυ της Δευτέρας (25.10.2021) στα Μέγαρα κατά τη δ...






Επεισόδια που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δυο αστυνομικών σημειώθηκαν αργά το βράδυ της Δευτέρας (25.10.2021) στα Μέγαρα κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας για την αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα.

Όπως έγινε και σε άλλες περιοχές της Αττικής, και όχι μόνο, έτσι και στα Μέγαρα έγινε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην αστυνομική βία με αφορμή το θάνατο, από αστυνομικά πυρά, ενός 20χρονου Ρομά μετά την καταδίωξη στο Πέραμα, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου.

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης όμως και υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, δυο αστυνομικοί τραυματίστηκαν από σκάγια κυνηγετικού όπλου.

Οι δυο αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά στα πόδια σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, Δημοσθένη Πάκο.

Λόγω των επεισοδίων στα Μέγαρα διακόπηκε η κυκλοφορία στην παλιά Εθνική Αθηνών – Κορίνθου, στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος της οδού Μίνωας.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.