Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εφιαλτικό Σενάριο! Γενικό μπλάκ άουτ στην Ευρώπη - Ασκήσεις Ενόπλων Δυνάμεων για το ενδεχόμενο πανευρωπαϊκού «κραχ»

Σε ποια περίπτωση έπεσε μέσα παλιότερα και γιατί προειδοποιεί η Αυστρία και στέλνει τον κόσμο στα σούπερ μάρκετ για προμήθειες! Πριν από λί...







Σε ποια περίπτωση έπεσε μέσα παλιότερα και γιατί προειδοποιεί η Αυστρία και στέλνει τον κόσμο στα σούπερ μάρκετ για προμήθειες!

Πριν από λίγες εβδομάδες το Facebook, το Instagram και άλλα κοινωνικά δίκτυα βάρεσαν...κανόνι που κράτησε αρκετές ώρες . Εκείνες τις ίδιες μέρες, το Ηνωμένο Βασίλειο υπέστη μια άλλη κρίση που οδήγησε ορισμένους ανθρώπους να μην έχουν πρόσβαση σε βασικές υπηρεσίες, σε βαθμό που τα καύσιμα έγιναν είδος πολυτελείας, οι οδικές μεταφορές κατέρρευσαν και τα σούπερ μάρκετ έμειναν σχεδόν χωρίς προϊόντα.

Τώρα, βρισκόμαστε ενώπιον μιας άλλης κρίσης με έλλειψη μικροτσίπ, μεγάλο μέρος των οποίων κατασκευάζεται στην Κίνα, ενώ στις κρίσεις πρέπει να συνυπολογίσουμε ακόμη πως η τιμή του αργού σπάει ρεκόρ, το φυσικό αέριο υφίσταται τη μεγαλύτερη κλιμάκωση στην ιστορία και το ηλεκτρικό σύστημα κατά καιρούς περιορίζεται και οδεύει προς κατάρρευση αναφορικά με την χωρητικότητά του και τις δυνατότητες που έχει. Συνάμα οι πρώτες ύλες αυξάνονται, ο πληθωρισμός εκτοξεύεται και η λέξη "έλλειψη" όλων των ειδών των προϊόντων βρίσκεται στα χείλη... όλων των οικονομικών αναλυτών...

Οι αυστριακές Ένοπλες Δυνάμεις ανακοίνωσαν την περασμένη Πέμπτη ότι η Ευρώπη μπορεί να υποστεί μεγάλη διακοπή ρεύματος για αόριστο χρονικό διάστημα . Η Αυστριακή υπουργός Άμυνας, Klaudia Tanner, επέβλεψε στρατιωτικές ασκήσεις τον περασμένο Αύγουστο που προσπάθησαν να ανταποκριθούν στο σενάριο μιας μεγάλης διακοπής ρεύματος στην Ευρώπη. «Το ερώτημα δεν είναι αν θα υπάρξει μεγάλο μπλακ άουτ, αλλά πότε», λέει η υπουργός Tanner.

Τα αίτια του «μεγάλου μπλακ άουτ» μπορεί να είναι ποικίλα: από την κατάρρευση του συστήματος, έως τις επιπτώσεις μιας ηλιακής καταιγίδας στη γη, μέσω των αυξήσεων της ζήτησης ή των τεχνικών ανισορροπιών στο σύστημα.

Η κυβέρνηση της Αυστρίας ξεκίνησε μια ενημερωτική εκστρατεία σχετικά με την πιθανή διακοπή ρεύματος στην Ευρώπη, με διαφήμιση στα ΜΜΕ και τη διάδοση περισσότερων από 6.000 αφισών σε όλη τη χώρα με τον τίτλο: "Τι να κάνουμε όταν όλα σταματήσουν;" .

Ο Στρατός συνιστά να υπάρχουν αρκετές εφεδρείες στο σπίτι για τουλάχιστον δύο εβδομάδες , καθώς και οι πολίτες να συμφωνήσουν εκ των προτέρων με την οικογένεια και τους φίλους για ένα σημείο συνάντησης και να θέσουν τα θεμέλια για ένα δίκτυο συνεργασίας γειτονιάς .

Οι προβλέψεις... ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ μιλούν για ηλεκτρικό μπλακ άουτ που, λένε, θα διαρκέσει αρκετές ημέρες.

Και εντάξει μπορεί κανείς να θεωρήσει τους Αυστριακούς υπερβολικούς μόνο που ο αυστριακός στρατός ανέφερε το 2017 την απειλή μιας πιθανής πανδημίας όπως ο κορονοϊός . Η ίδια διαδικασία ανάλυσης δεδομένων που χρησιμοποιήθηκε για την πρόβλεψη της πανδημίας, τονίζει ο συνταγματάρχης Pierre Kugelweis, είναι η βάση για «την εκτεταμένη προετοιμασία των Ενόπλων Δυνάμεων ενόψει των επιπτώσεων ενός πιθανού μπλακ άουτ».




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.