Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέα Σφοδρή Επίθεση Μπάιντεν στην Τουρκία: «Υπονομεύει την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ»...!!!

Επίθεση εναντίον της Τουρκίας, για τις απαράδεκτες στρατιωτικές ενέργειες της στη Βόρεια Συρία εναντίον των Κούρδων, οι οποίοι είναι σύμμα...







Επίθεση εναντίον της Τουρκίας, για τις απαράδεκτες στρατιωτικές ενέργειες της στη Βόρεια Συρία εναντίον των Κούρδων, οι οποίοι είναι σύμμαχοι των Αμερικανών στον πόλεμο κατά του Ισλαμικού Κράτους (ISIS), εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζο Μπάιντεν.

Η επικριτική αναφορά του κ. Μπάιντεν αναφέρεται σε επιστολή του προς την πρόεδρο της Βουλής Νάνσι Πελόσι και στον επικεφαλής της Γερουσίας, Τσακ Σούμερ, με ημερομηνία 7 Οκτωβρίου.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος, τονίζει ότι οι τουρκικές πράξεις υπονομεύουν την εθνική ασφάλεια και την εξωτερική πολιτική της Αμερικής, αναφέρει τα εξής:

«Η κατάσταση μέσα και σε σχέση με τη Συρία, και ιδίως οι ενέργειες της κυβέρνησης της Τουρκίας για τη διεξαγωγή στρατιωτικής επίθεσης στη βορειοανατολική Συρία, υπονομεύει την εκστρατεία για την ήττα του Ισλαμικού Κράτους του Ιράκ και της Συρίας, θέτει σε κίνδυνο τους αμάχους και απειλεί περαιτέρω να υπονομεύσει την ειρήνη, την ασφάλεια και τη σταθερότητα στην περιοχή και εξακολουθεί να αποτελεί μια ασυνήθιστη και εξαιρετική απειλή για την εθνική ασφάλεια και την εξωτερική πολιτική των Ηνωμένων Πολιτειών».

Λόγω των παραπάνω, αναφέρει ο Τζο Μπάιντεν, «διαπίστωσα ότι είναι απαραίτητο να συνεχιστεί η κατάσταση εθνικής έκτακτης ανάγκης που κηρύχθηκε στο Εκτελεστικό Διάταγμα 13894 σε σχέση με την κατάσταση στη Συρία και σε σχέση με αυτήν».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.