Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Απαλλάχθηκε όλων των κατηγοριών ο υπαστυνόμος που εμβόλισε το αυτοκίνητο αστυνομικού διευθυντή στη Ρόδο

Καταβλήθηκε προσπάθεια για την εξωδικαστική επίλυση της διαφοράς με αποζημίωση του θύματος, που τελικώς τελεσφόρησε Οριστικό τέλος σε μια υ...







Καταβλήθηκε προσπάθεια για την εξωδικαστική επίλυση της διαφοράς με αποζημίωση του θύματος, που τελικώς τελεσφόρησε

Οριστικό τέλος σε μια υπόθεση, που προκάλεσε αίσθηση στην κοινή γνώμη, έβαβε χθες το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου, αποφασίζοντας την απαλλαγή του 47χρονου υπαστυνόμου Β’ που κατέστρεψε το ιδιωτικό αυτοκίνητο τού αστυνομικού διευθυντή της Α’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου κ. Μιχαήλ Καληωράκη.

Σύμφωνα με τη «δημοκρατική», στο διάστημα που μεσολάβησε από το συμβάν έως και χθες καταβλήθηκε προσπάθεια για την εξωδικαστική επίλυση της διαφοράς με αποζημίωση του θύματος, που τελικώς τελεσφόρησε. Ο κ. Καληωράκης δήλωσε ότι έχει αποζημιωθεί πλήρως και ότι δεν επιθυμεί την καταδίκη του υφιστάμενου του, τονίζοντας ότι επρόκειτο για μια «άσχημη» στιγμή.

Το δικαστήριο χθες έπαυσε την δίωξη εις βάρος του κατηγορούμενου κατόπιν ανακλήσεως του κ. Καληωράκη και αποδοχής αυτής, για τα αδικήματα της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας πράγματος ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, της απειλής και της εξύβρισης, τον έκρινε αθώο απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης και διατάραξης λειτουργίας υπηρεσίας καθώς το συμβάν έλαβε χώρα σε ημέρα αργίας και είχε διάρκεια λίγων λεπτών. Επιπλέον έκρινε ότι τη συγκεκριμένη στιγμή ο κατηγορούμενος ήταν ανίκανος προς καταλογισμό και τον απάλλαξε και από τις κατηγορίες της οπλοφορίας και οπλοχρησίας (βαριοπούλα).

Το δικαστήριο απέδωσε στον κατηγορούμενο το αυτοκίνητό του, που είχε κατασχεθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.