Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γερμανία: Ήθελε να σκοτώσει αντιπάλους του Ερντογάν ο Τούρκος κατάσκοπος που συνελήφθη στο Ντίσελντορφ;

Νέα στοιχεία βγήκαν στο φως για την υπόθεση της σύλληψης του 40χρονου Τούρκου Αλί Ντ., που συνελήφθη σε ξενοδοχείο του Ντίσελντορφ στις 17 ...





Νέα στοιχεία βγήκαν στο φως για την υπόθεση της σύλληψης του 40χρονου Τούρκου Αλί Ντ., που συνελήφθη σε ξενοδοχείο του Ντίσελντορφ στις 17 Σεπτεμβρίου του 2021 και θεωρείται ύποπτος για κατασκοπεία, ενδεχομένως και για τον σχεδιασμό δολοφονιών αντιπάλων του Ταγίπ Ερντογάν

Ένας υπάλληλος του ξενοδοχείου βρήκε στο δωμάτιό του ένα όπλο στις 17 Σεπτεμβρίου, ωστόσο, από την έρευνα που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι το όπλο ήταν μεν άδειο, αλλά στον χώρο υπήρχαν ακόμη 200 σφαίρες, ένα δεύτερο πυροβόλο όπλο και μία λίστα με ονόματα και περιγραφές υποστηρικτών του κινήματος Γκιουλέν.

Οι ειδικές δυνάμεις SEK που ανέλαβαν την έρευνα ανακάλυψαν ακόμη «επαγγελματικής ποιότητας» πλαστά διαβατήρια και έγγραφα, ενώ στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του Αλί Ντ. βρέθηκαν εικόνες από έγγραφα που του είχαν στείλει οι τουρκικές ανακριτικές αρχές. Επιπλέον, στον τραπεζικό λογαριασμό του υπόπτου υπάρχει μεγάλο χρηματικό ποσό.

Όπως επισημαίνει ωστόσο η εφημερίδα, όλα τα στοιχεία είναι υπερβολικά προφανή, ενώ και το αυτοκίνητο με το οποίο έφθασε στο ξενοδοχείο έφερε πινακίδες Κολωνίας και η άδεια κυκλοφορίας είχε εκδοθεί στο πραγματικό του όνομα, οπότε οι αρχές ερευνούν κάθε πιθανή θεωρία.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.