Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εφιάλτης οι Belharra για τα γερμανικά υποβρύχια της Τουρκίας! Δεν θα έχουν καμία... τύχη!

Η αγορά των 3+1 γαλλικών φρεγατών Belharra από την Ελλάδα αλλάζει τις ισορροπίες στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο. Οι Βelharra είναι πλ...







Η αγορά των 3+1 γαλλικών φρεγατών Belharra από την Ελλάδα αλλάζει τις ισορροπίες στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.

Οι Βelharra είναι πλατφόρμες που προσφέρουν στην Ελλάδα πλεονέκτημα έναντι της Τουρκίας, η οποία θα έχει πλέον άλλον έναν πονοκέφαλο να αντιμετωπίσει.

Μέχρι σήμερα ο πονοκέφαλος της Τουρκίας στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο αφορούσε στα ελληνικά υποβρυχια 214, τα οποία «αόρατα» τρομοκρατούσαν (σ.σ. και τρομοκρατούν) τον τουρκικό Στόλο.

Η Άγκυρα περιμένει τα έξι γερμανικά υποβρύχια παρόμοιας τεχνολογίας με τα ελληνικά για να πάρει τη… ρεβάνς.

Οι Τούρκοι ήθελαν και θέλουν να καταφέρουν επίδειξη σημαίας κοντά στα ελληνικά παράλια της ενδοχώρας, ώστε να χρησιμοποιήσουν τις εικόνες για εσωτερική και όχι μόνο κατανάλωση.

Όμως τα γερμανικά υποβρύχια αργούν.

Η καθυστέρηση της Γερμανίας (σ.σ. δεν ήξεραν δεν… ρώταγαν οι Τούρκοι και εμάς για τις γερμανικές καθυστερήσεις) υπογραμμίστηκε και από τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μάλιστα, μετά την συνάντησή του πριν από λίγες μέρες με τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, έκανε λόγο για το ενδεχόμενο οι Τούρκοι να στραφούν σε ρωσικά υποβρύχια, αν οι Γερμανοί συνεχίσουν τις καθυστερήσεις.

Οι Τούρκοι γνωρίζουν πως μόλις οι ελληνικές Belharra βγουν στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, τότε τα γερμανικά υποβρύχια δεν θα έχουν καμία… τύχη.

Το sonar CAPTAS-4 των Belharra καθώς και τα αμερικανικά ανθυποβρυχιακά ελικόπτερα MH-60R που πρόσφατα αγόρασε η Ελλάδα δεν δίνουν πιθανότητες στα τουρκικά υποβρύχια.

Μάλιστα το sonar CAPTAS-4 των Belharra δίνει στα πλοία δυνατότητες αντιτορπιλικού ενώ θα μπορούν να εντοπίσουν τα τουρκικά υποβρύχια σε αποστάσεις μεγαλύτερες από την εμβέλεια στην οποία μπορούν αυτά να εξαπολύσουν επίθεση.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.