Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Το κάθαρμα που σκότωσε τη γιαγιά... Ιστιαία: Ομολόγησε ο νεαρός Ρομά την δολοφονία της 80χρονης στην αυλή της

  Αργά το βράδυ της Παρασκευής (29.10) σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr, ένας Ρομά, φαίνεται να ομολόγησε την δολοφονία της 80χρονη...

 





Αργά το βράδυ της Παρασκευής (29.10) σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr, ένας Ρομά, φαίνεται να ομολόγησε την δολοφονία της 80χρονης άτυχης γυναίκας στην Ιστιαία, στην αυλή του σπιτιού της.

Η ηλικιωμένη εντοπίστηκε στην αυλή μέσα στα αίματα, χωρίς τις αισθήσεις της, το πρωί της Παρασκευής, ενώ στο εσωτερικό του σπιτιού υπήρχαν εμφανή σημάδια ότι επρόκειτο για ληστεία αφού ήταν άνω κάτω.

Λίγο αργότερα, άνδρες της ομάδας Γ ΟΠΚΕ, έσπευσαν και συνέλαβαν σε κοντινό καταυλισμό Ρομά, έναν νεαρό ύποπτο, ο οποίος και οδηγήθηκε στο τοπικό τμήμα.

Στα παπούτσια του υπόπτου υπήρχαν υπολείμματα αίματος, ενώ την ίδια ώρα δεν παραδεχόταν την εγκληματική του ενέργεια, δηλώνοντας ότι εισήλθε εντός της οικίας αλλά δεν σκότωσε την 80χρονη.

Αργά το βράδυ της Παρασκευή, ομολόγησε την δολοφονία, ενώ αυτήν την ώρα οδηγείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας, όπου και θα κρατηθεί έως το πρωί του Σαββάτου, που θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.