Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ινδία: Δεν το χωράει ανθρώπινος νους! Ανήλικοι σκότωσαν 6χρονη με πέτρα επειδή δεν έκανε τις άσεμνες πράξεις που ήθελαν

Ανήλικα παιδιά αφαίρεσαν με άγριο τρόπο τη ζωή μιας εξάχρονης Μια εξάχρονη από την Ινδία βρήκε ακραίο θάνατο στα χέρια δύο 11χρονων που ήτα...







Ανήλικα παιδιά αφαίρεσαν με άγριο τρόπο τη ζωή μιας εξάχρονης

Μια εξάχρονη από την Ινδία βρήκε ακραίο θάνατο στα χέρια δύο 11χρονων που ήταν «εθισμένοι στο πορνό», οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Όπως αναφέρεται, οι δύο ανήλικοι πήραν μια πέτρα και χτύπησαν μέχρι θανάτου το μικρό κορίτσι επειδή αρνήθηκε να κάνει τις σεξουαλικές πράξεις που είχαν παρακολουθήσει στο κινητό των γονιών τους.

Το εξάχρονο κορίτσι, γείτονας των δολοφόνων του, βρέθηκε αναίσθητο κοντά στο σπίτι του στο Kaliabor, στις 18 Οκτωβρίου και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αλλά αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι αρχές συνέλαβαν τους δύο ανήλικους την περασμένη Τετάρτη, μαζί με έναν άλλο οκτάχρονο που φέρεται να βοήθησε στη δολοφονία του άτυχου κοριτσιού ως «τσιλιαδόρος».

Και οι τρεις ανήλικοι έχουν σταλεί σε σωφρονιστικό ίδρυμα ανηλίκων εν αναμονή της δίκης, καθώς στην Ινδία τα παιδιά έχουν ποινικές ευθύνες από την ηλικία των επτά ετών.

Δύο από τα αγόρια προσπάθησαν αρχικά να επαναλάβουν τις πράξεις που παρακολουθούσαν, επιχειρώντας να κακοποιήσουν σεξουαλικά την ανήλικη γειτόνισσά τους.

«Όταν αντιστάθηκε, χτύπησαν το κεφάλι της με μια πέτρα και τη μετέφεραν σε μια τουαλέτα, όπου την ξαναχτύπησαν με την πέτρα στο στήθος της. Το τρίτο παιδί στάθηκε έξω από την τουαλέτα και κρατούσε τσίλιες» αναφέρει η Daily Mail.

Ο διάσημος ιστότοπος Pornhub τονίζει πως η Ινδία είναι ο τρίτος μεγαλύτερος θεατής ταινιών πορνό στον κόσμο κατά το 2017-2018, πριν η κυβέρνηση της χώρας εφαρμόσει ένα γενικό «lockdown» στη συγκεκριμένη πλατφόρμα και άλλες 800 με παρόμοιο περιεχόμενο στα τέλη του 2018.

Πάντως, σύμφωνα με το ΙANS η Ινδία δεν έπαψε να βρίσκεται στην εν λόγω «κορυφή» και το 2019 ενώ από το εμπάργκο και μετά η επισκεψιμότητα στο Pornhub εκτινάχθηκε κατά 95% τις πρώτες εβδομάδες του Μαρτίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.