Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΛ.ΑΣ. για γυναικοκτονία στην Κρήτη: «Δεν είχε υπάρξει καταγγελία» για τον 54χρονο δράστη

   Καμία καταγγελία δεν υπήρξε για τον 54χρονο γυναικοκτόνο στην Ιεράπετρα της Κρήτης σύμφωνα με την Αστυνομία. Ως απάντηση σε δημοσιεύματα ...

 



 Καμία καταγγελία δεν υπήρξε για τον 54χρονο γυναικοκτόνο στην Ιεράπετρα της Κρήτης σύμφωνα με την Αστυνομία.

Ως απάντηση σε δημοσιεύματα που ανέφεραν πως η 48χρονη στην Κρήτη είχε προβεί σε καταγγελία σε βάρος του 54χρονου πρώην συζύγου της, η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει πως δεν είχε καταγγελθεί ποτέ ο γυναικοκτόνος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σχετικά με δημοσιεύματα που αναπαράγονται σε διάφορα μέσα και στο διαδίκτυο αναφορικά με την υπόθεση ανθρωποκτονίας που έλαβε χώρα στο νομό Λασιθίου, από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, ανακοινώνεται ότι: Σε καμία αστυνομική Υπηρεσία του ανωτέρω νομού, δεν είχε καταγραφεί ή καταγγελθεί οτιδήποτε, σε βάρος του εμπλεκόμενου ημεδαπού, που να σχετίζεται με την υπόθεση».

Ο 54χρονος βρίσκεται πλέον στα χέρια των Αρχών. Σημειώνεται ότι αφού δολοφόνησε τη σύζυγό του, στεκόταν για περισσότερες από επτά ώρες μπροστά σε γκρεμό και απειλούσε να αυτοκτονήσει, κρατώντας στα χέρια του και το μαχαίρι του εγκλήματος. Μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις, το ειδικό κλιμάκιο κατάφερε να τον προσεγγίσει και να τον πείσει να εισέλθει στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίον τον μετέφερε φρουρούμενο στο νοσοκομείο της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.