Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο συζυγοκτόνος στην Ιεράπετρα απειλούσε από καιρό να σκοτώσει την 48χρονη - Τον είχε καταγγείλει στην Αστυνομία

Η άτυχη Νεκταρία είχε απευθυνθεί στην Αστυνομία, καταγγέλλοντας ότι κινδυνεύει - Ωστόσο, οι αστυνομικοί φέρονται να μην έκαναν καν σύσταση ...







Η άτυχη Νεκταρία είχε απευθυνθεί στην Αστυνομία, καταγγέλλοντας ότι κινδυνεύει - Ωστόσο, οι αστυνομικοί φέρονται να μην έκαναν καν σύσταση στον εν διαστάσει σύζυγό της, παρ’ όλο που ήταν γνωστό ότι είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική και στον κύκλο του διαμήνυε πως ήταν αποφασισμένος να την σκοτώσει

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για όσα προηγήθηκαν της νέας γυναικοκτονίας που έγινε στην Ιεράπετρα, καθώς, μετά την παράδοση του 54χρονου δράστη, αποκαλύφθηκε ότι είχε νοσηλευτεί λόγω ψυχολογικών προβλημάτων, ενώ η άτυχη Νεκταρία είχε απευθυνθεί στην Αστυνομία, καταγγέλλοντας ότι κινδυνεύει!

Ωστόσο, οι αστυνομικοί φέρονται να μην έκαναν ούτε καν σύσταση στον εν διαστάσει σύζυγό της, παρ’ όλο που ήταν γνωστό ότι στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική και στον κύκλο του διαμήνυε πως ήταν αποφασισμένος να σκοτώσει την 48χρονη μητέρα των τεσσάρων παιδιών του!

Σήμερα, δυστυχώς, έκανε πράξη τις απειλές του, όταν την βρήκε στα ενοικιαζόμενα δωμάτια, όπου διέμενε προσωρινά και επρόκειτο να εργαστεί.

Την αντίδρασή της στην επιθετική συμπεριφορά του πρώην συζύγου της, η 48χρονη γυναίκα την κατέγραφε και στις αναρτήσεις της στο Facebook, όπου είχε γράψει τις τελευταίες ημέρες: «Κανείς δεν μπορεί να κρίνει τις επιλογές μου. Γιατί κανείς δεν έζησε τη ζωή μου!!» και «Να τολμάς να λες όχι σε όποιον καταπατά τα θέλω σου».

Παραδόθηκε ο φονιάς

Νωρίτερα, και έπειτα από 7 ώρες έντονων διαπραγματεύσεων ανάμεσα στον 54χρονο και τους αστυνομικούς ο συζυγοκτόνος πείστηκε να μην βάλει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, μόλις ο 54χρονος -που βρισκόταν στο χείλος ενός γκρεμού στην περιοχή του Περιστερά- πλησίασε τους αστυνομικούς και τον μεγάλο του γιο, τον προσέγγισαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ για να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες εξαιτίας του τσουχτερού κρύου που κυριαρχεί στην περιοχή.

Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο ασθενοφόρο που τον μετέφερε, συνοδεία αστυνομικής δύναμης, στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.