Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Καβάλα: Αμίλητος στον εισαγγελέα ο 40χρονος «εκτελεστής του Σατανά»

Αμίλητος και χωρίς να σηκώσει το βλέμμα του από το έδαφος έφτασε στα συνοδευόμενος από αστυνομικούς στο δικαστικό μέγαρο της Καβάλας ο «εκτ...









Αμίλητος και χωρίς να σηκώσει το βλέμμα του από το έδαφος έφτασε στα συνοδευόμενος από αστυνομικούς στο δικαστικό μέγαρο της Καβάλας ο «εκτελεστής του Σατανά», ο άνδρας που σκότωσε έναν 58χρονο τον Σεπτέμβριο του 2019 και έβαλε στο στόχαστρο δύο ακόμα αθώους ανθρώπους.

Ο 40χρονος άνδρας που συνελήφθη στις 6 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα. Ο ίδιος σε ερωτήσεις των αστυνομικών που κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να του περάσουν χειροπέδες, ομολόγησε ότι σκότωσε τον 58χρονο Αλβανό εργάτη πριν από ένα χρόνο στην περιοχή Κάριανη Καβάλας. Είχε οδηγήσει με το ζόρι τον αλλοδαπό άνδρα σε έναν κτήμα, το οποίο ανέφερε στο θύμα του ότι ήταν δικό του, προκειμένου να του κλαδέψει τις ελιές. Εκεί ο 40χρονος έβγαλε ένα όπλο και πυροβόλησε τον αθώο άνδρα. Στο κτήμα, το οποίο δεν ήταν δικό του, βρέθηκε λίγο αργότερα το πτώμα το οποίο είχε καλυφθεί από κλαδιά.

Ο 40χρονος που ομολόγησε στους αστυνομικούς την πράξη του, ανέφερε ότι προχώρησε στη συγκεκριμένη ενέργεια μετά από εντολή που πήρε από το Σατανά.

Ο γιος του θύματος μίλησε στο newsit.gr και δήλωσε ανακουφισμένος που μετά από τόσους μήνες ο άνδρας που σκότωσε τον πατέρα του βρέθηκε και οδηγείται ενώπιον της δικαιοσύνης. Ο γιος του περιέγραψε πως ο δράστης με δόλιο τρόπο σκότωσε τον πατέρα του, ενώ αποκάλυψε πως ο ίδιος φοβάται ιδιαίτερα, καθώς δεν γνωρίζει «που μπορεί να είναι μπλεγμένος ο δολοφόνος του πατέρα του». Όπως είπε η αστυνομία Καβάλας βοήθησε ιδιαίτερα στην εξιχνίαση της υπόθεσης αλλά και τους ίδιους, ενώ κανείς από την οικογένειά του δεν πίστευε ποτέ ότι αυτός ο 40χρονος μπορούσε να είναι ο δράστης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.