Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σοκαριστικό βίντεο με άντρα που αρπάζει 3χρονη από τον δρόμο μέρα μεσημέρι

Ένα τρομακτικό βίντεο βλέπει το φως της δημοσιότητας. Μέρα μεσημέρι και ένας άστεγος αρπάζει ένα κορίτσι 3 ετών στην πόλη της Νέας Υόρκης....







Ένα τρομακτικό βίντεο βλέπει το φως της δημοσιότητας. Μέρα μεσημέρι και ένας άστεγος αρπάζει ένα κορίτσι 3 ετών στην πόλη της Νέας Υόρκης.

Το περιστατικό σημειώθηκε τη Δευτέρα, σύμφωνα με τη Daily Mail, και στις εικόνες που καταγράφηκαν φαίνεται η στιγμή που ο άντρας αρπάζει τη μικρή και προσπαθεί να τρέξει με το παιδί στην αγκαλιά του. Το κορίτσι περπατούσε σε δρόμο του Μπρονξ με τη γιαγιά του και τα δύο αδερφάκια της.

Οι στιγμές του τρόμου και η αρπαγή της μικρής

Οι εικόνες από κάμερες ασφαλείας σε ένα βενζινάδικο δείχνουν τη γυναίκα να περπατά με τα τρία παιδιά, ένα κορίτσι και δυο αγόρια, την ώρα που ο άντρας διασχίζει τον δρόμο από την απέναντι πλευρά και κατευθύνεται προς την οικογένεια.

Ξαφνικά, ο άντρας σκύβει και αρπάζει το κορίτσι, αρχίζοντας παράλληλα να τρέχει, με την τρομοκρατημένη γιαγιά να ξεκινά αμέσως να τον κυνηγά. Τα δύο μικρά αγοράκια παρακολουθούν παγωμένα από τον φόβο τον άντρα να τρέχει με την αδερφή τους.

Περαστικοί που βλέπουν το περιστατικό σπεύδουν για βοήθεια. Ανάμεσά τους και ένας άντρας που έβαζε βενζίνη στο αυτοκίνητό του. Ο άντρας αυτός φαίνεται πως τρόμαξε τον απαγωγέα, ο οποίος άφησε το κορίτσι και διέφυγε από το σημείο.

«Έκλαιγα στο πεζοδρόμιο. Είδα την κυρία να περπατά με τρία παιδιά. Ξαφνικά, αυτός ο τύπος τρέχει από απέναντικαι τυλίγει το κοριτσάκι με μια κουβέρτα», δήλωσε η 63χρονη Fermin Bracero στη New York Daily News. «Προσπάθησε να φύγει, αλλά πολλοί από εμάς τρέξαμε και έτσι άφησε το μικρό κοριτσάκι».

«Η γιαγιά άρχισε να ουρλιάζει: Το κοριτσάκι μου, το κοριτσάκι μου! Είχε πάθει υστερία. Ήταν σαν ταινία, αλλά ήταν πραγματικότητα. Ήταν τρελό», τόνισε ακόμη.
Χαμογελούσε στις κάμερες ο δράστης

Η αστυνομία συνέλαβε τον ύποπτο, τον 27χρονο Santiago Salcedo αργότερα την ίδια ημέρα να κοιμάται στην είσοδο ενός σπιτιού.

Κατηγορείται για απαγωγή, απόπειρα απαγωγής και έκθεση παιδιού σε κίνδυνο. Το βράδυ της Δευτέρας καταγράφηκε από τις τηλεοπτικές κάμερες χαμογελαστός την ώρα που τον συνόδευαν οι αστυνομικοί.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.