Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στον εισαγγελέα ο 34χρονος μέλος της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος που συνελήφθη στην Αθήνα

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 34χρονος Ιρακινός μέλος της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) που συνελήφθη χθες στο κέντρο της Αθήνας. Ο 3...







Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 34χρονος Ιρακινός μέλος της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) που συνελήφθη χθες στο κέντρο της Αθήνας.

Ο 34χρονος είχε περάσει με φουσκωτό από την Τουρκία στην Μυτιλήνη και έπειτα ήρθε στην Αθήνα, όπου διέμενε σε ένα διαμέρισμα στην Ομόνοια με την οικογένεια του.

Σημειώνεται ότι είχε καταθέσει δύο αιτήσεις ασύλου οι οποίες είχαν απορριφθεί, ενώ εκκρεμούσε η απόφαση του διοικητικού δικαστηρίου, στο οποίο είχε προσφύγει επικαλούμενος ανθρωπιστικούς λόγους.

Ο συλληφθέντας, μπήκε στο στόχαστρο της Αντιτρομοκρατικής και της ΕΥΠ, όταν πριν ένα μήνα έφθασε κατεπείγον σήμα, που ανέφερε συγκεκριμένες ενέργειες που έκανε ο τζιχαντιστής το 2014 και 2015 και ζητήθηκε ο εντοπισμός και η σύλληψη του.

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ξένες μυστικές υπηρεσίες είχαν εντοπίσει βίντεο που δείχνουν τον 34χρονο το 2014-2015 στην περιοχή της Συρίας να κρατά καλάσνικοφ και να κάνει κήρυγμα υπέρ του Ισλαμικού Κράτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.