Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η πρώτη νύχτα μετά από 15 χρόνια... Χωρίς Facebook σε όλο τον κόσμο

Η πλατφόρμα άρχισε σταδιακά να επανέρχεται μετά τη μία τη Νύχτα ώρα Ελλάδος... Είναι η πρώτη φορά που ο κόσμος «ζει» χωρίς το Facebook 15 ολ...






Η πλατφόρμα άρχισε σταδιακά να επανέρχεται μετά τη μία τη Νύχτα ώρα Ελλάδος...

Είναι η πρώτη φορά που ο κόσμος «ζει» χωρίς το Facebook 15 ολόκληρα χρόνια μετά το 2006, όταν το «παιδί» του Μαρκ Ζάκερμπεργκ έγινε προσβάσιμο σε κάθε άνθρωπο του πλανήτη άνω των 13 ετών, δυο χρόνια μετά την δημιουργία του.


Από τότε, η παρουσία του Facebook στην καθημερινότητα εκατοντάδων εκατομμυρίων πολιτών σε όλο τον κόσμο ήταν τόσο έντονη, που δεν θα ήταν υπερβολή να χαρακτηρίσουμε την αποψινή νύχτα ως μια τομή. Την πρώτη νύχτα χωρίς την πλατφόρμα που αποτελεί τον «κορωνίδα» των social media που έφεραν κατακλυσμιαίες αλλαγές στις ζωές όλων μας τα τελευταία χρόνια.

Τι συνέβη με το Facebook;

Η είδηση φιγουράρει στις κεντρικές θέσεις των μεγαλύτερων ειδησεογραφικών πρακτορείων του κόσμου κι όμως σαφής απάντηση ως προς το πώς φτάσαμε ως εδώ, δεν υπάρχει ακόμη.

«Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο», ήταν το μήνυμα που έβλεπαν εξαρχής οι χρήστες του Facebook, ενώ στο Instagram εμφανίζονταν το μήνυμα «η ροή δεν ανανεώθηκε» και στο WhatsApp και το Messenger οι χρήστες δεν μπορούσαν να ανταλλάξουν μηνύματα.

Αν αναλογιστούμε το μέγεθος της Facebook, τότε εύκολα καταλαβαίνουμε πως μια πολύωρη περίοδος προβλημάτων του «κολοσσού» των social media αποτελεί ένα τεράστιο πρόβλημα. Και είναι ενδεικτικό το γεγονός πως η εταιρεία του Μαρκ Ζάκερμπεργκ έστειλε το πρώτο της μήνυμα… μέσω Twitter, λέγοντας:

«Καταλαβαίνουμε ότι μερικοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην σύνδεση με την εφαρμογή και τα προϊόντα μας. Δουλεύουμε για να επιστρέψει η κανονικότητα όσο πιο γρήγορα γίνεται και απολογούμαστε για την οποιαδήποτε δυσκολία».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.