Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θρίλερ στον Ειρηνικό: Στη νήσο Γκουάμ το πυρηνικό υποβρύχιο των ΗΠΑ - 11 μέλη τραυματίες, 2 σοβαρά

Το αμερικανικό πυρηνικό υποβρύχιο το οποίο συγκρούστηκε με άγνωστο αντικείμενο στη Νότια Σινική Θάλασσα έφτασε στο νησί Γκουάμ, μη ενσωματω...







Το αμερικανικό πυρηνικό υποβρύχιο το οποίο συγκρούστηκε με άγνωστο αντικείμενο στη Νότια Σινική Θάλασσα έφτασε στο νησί Γκουάμ, μη ενσωματωμένη περιοχή των ΗΠΑ στον Ειρηνικό.

Σύμφωνα με μια Αμερικανίδα αξιωματούχο, έντεκα μέλη του πληρώματος τραυματίστηκαν και τα δύο είναι σε πιο σοβαρή κατάσταση.

Την Πέμπτη, το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι το USS Connecticut συγκρούστηκε με άγνωστο αντικείμενο το απόγευμα της 2ας Οκτωβρίου, ενώ είχε καταδυθεί στα διεθνή ύδατα, στην περιοχή του Ινδοειρηνικού.

Η αξιωματούχος, που ζήτησε να τηρηθεί η ανωνυμία της, είπε ότι το ατύχημα αυτό σημειώθηκε στη Νότια Σινική Θάλασσα. Η ζωή των τραυματιών δεν κινδυνεύει και κανείς δεν χρειάστηκε να απομακρυνθεί επειγόντως από το υποβρύχιο. Η ίδια απέφυγε να διευκρινίσει αν το συμβάν σημειώθηκε σε μεγάλο βάθος, επικαλούμενη θέματα «ασφαλείας» και σημείωσε ότι τα αίτια του ατυχήματος ακόμη δεν έχουν καθοριστεί.

Οι τυχόν ζημιές που έχει υποστεί το υποβρύχιο θα εκτιμηθούν στο Γκουάμ.

Με πληροφορίες από: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.