Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ερντογάν από Νέα Υόρκη: Η Τουρκία ηγείται διεθνώς κατά της ισλαμοφοβίας και τουρκικό εμβόλιο «TURKOVAC»

Ξεσπάθωσε ο Ερντογάν στη Νέα Υόρκη, όπου πλασάρεται ως παγκόσμιος ηγέτης του Ισλάμ, κατακεραυνώνοντας την «ισλαμοφοβία» και την «ξενοφοβία»...





Ξεσπάθωσε ο Ερντογάν στη Νέα Υόρκη, όπου πλασάρεται ως παγκόσμιος ηγέτης του Ισλάμ, κατακεραυνώνοντας την «ισλαμοφοβία» και την «ξενοφοβία». Τα λέει αυτά ο ίδιος τύπος που ειδικεύεται στις εθνοκαθάρσεις, καταπίεση μειονοτήτων, εισβολές σε ξένες χώρες και δημογραφικές αλλοιώσεις. Υποκριτής, πολιτικός απατεώνας και ψεύτης.

Μιλώντας σε εκδήλωση με θέμα τον τίτλο του βιβλίου του «Ένας πιο δίκαιος κόσμος είναι δυνατός», που διοργανώθηκε από την TASC (Turkish American National Steering Committee), ο πρόεδρος Ερντογάν είπε:

«Η ισλαμοφοβία και η ξενοφοβία έχουν αιχμαλωτίσει την πολιτική.

»Έχουν μετατραπεί σε μια καταστροφική τάση που διαταράσσει την καθημερινή ζωή των Μουσουλμάνων, κατευθύνει τις πολιτικές του κράτους και απειλεί την κοινωνική ειρήνη».

Θέλει τεράστιο θράσος ένας διεθνής τρομοκράτης, όπως ο Ερντογάν, να μιλά για κοινωνική ειρήνη.

Βεβαίως του επιτρέπουν οι Αμερικανοί από το έδαφός τους να ασχημονεί και να εμπαίζει.

Δεν αξίζει στον δυτικό πολιτισμό αυτή η εξευτελιστική παράσταση.

Να σημειωθεί ότι ο Ερντογάν, σε ένα νέο μαξιμαλισμό του, ζητά να γίνει η Τουρκία μόνιμο μέλος του Σ.Α. του ΟΗΕ.

Τέτοιες παλαβομάρες γράφει στο βιβλίο του, που «προωθεί» στη Νέα Υόρκη αυτές τις ημέρες.

Προφανώς αγνοεί ο θρασύτατος Ερντογάν ότι στο Σ.Α. του ΟΗΕ μετέχουν οι χώρες νικήτριες του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Εάν σε κάποια χώρα χρωστάνε μία θέση μόνιμου μέλους στο Σ.Α. του ΟΗΕ αυτή είναι η Ελλάδα.


Ερντογάν ο «απελευθερωτής»

«Θα ήθελα να απευθύνω τους χαιρετισμούς μου σε όλους τους καταπιεσμένους και μειονεκτούντες ανθρώπους που η καρδιά τους χτυπά μαζί μας σήμερα.

»Χαιρετίζω όλους τους αδελφούς και τις αδελφές μου, που προσπαθούν να διατηρήσουν τον τρόπο ζωής τους ως μουσουλμάνοι σε όλο τον κόσμο», είπε ο πρόεδρος Ερντογάν.

«Τα τελευταία 2 χρόνια, η ανθρωπότητα περνά επώδυνες εποχές λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

»Υπήρξαν σοβαρά προβλήματα και δυσκολίες σε κάθε τομέα από την εκπαίδευση στην υγειονομική περίθαλψη, από το εμπόριο έως την απασχόληση.

»Ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στην πανδημία έφτασε τα 4,6 εκατομμύρια», σημείωσε ο Πρόεδρος Ερντογάν.

Επισημαίνοντας ότι καθώς οι θεραπείες για τον ιό αναπτύσσονται και περισσότεροι άνθρωποι αποκτούν πρόσβαση στα εμβόλια, η πανδημία θα αρχίσει να υποχωρεί, ο Ερντογάν είπε:

«Ωστόσο, αυτό που έχει πραγματικά σημασία εδώ είναι η καταπολέμηση των άλλων προβλημάτων, που βαθαίνουν περαιτέρω από την πανδημία.

»Η πανδημία της COVID-19 έχει αποκαλύψει την ασάφεια, τις αδικίες και τις ανισότητες στο παγκόσμιο σύστημα.

»Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, υπήρξαν σημαντικά προβλήματα στον κόσμο σε κάθε τομέα παραγωγής, συμπεριλαμβανομένων μασκών, αναπνευστήρων και φαρμάκων.

»Έχουμε γίνει μάρτυρες, πολλές φορές και σε διάφορα μέρη, εικόνων που αφορούσαν όλη την ανθρωπότητα.

»Αντιμετωπίσαμε τρομερές καταστάσεις στις οποίες είδαμε σπαρακτικές εικόνες σε κέντρα φροντίδας ηλικιωμένων όπου άνθρωποι πέθαναν από αμέλεια.

»Υπάρχουν εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι σε όλη την Ασία και την Αφρική που εξακολουθούν να μην έχουν πρόσβαση ούτε στην πρώτη δόση εμβολίου».
Το τουρκικό εμβόλιο TURKOVAC

Υπενθυμίζοντας ότι η Τουρκία μοιράστηκε τα μέσα και τις δυνατότητές της με 159 χώρες και 12 διεθνείς οργανισμούς, ο Πρόεδρος Ερντογάν είπε:

«Να είστε βέβαιοι ότι θα θέσουμε το εγχώριο εμβόλιο TURKOVAC, του οποίου η διαδικασία έγκρισης πρόκειται να ολοκληρωθεί, στη διάθεση ολόκληρης της ανθρωπότητας, στους φίλους μας, στα αδέλφια μας».
Οι Τούρκοι δείχνουν στους Αμερικανούς την ομορφιά να είσαι μουσουλμάνος

Εκφράζοντας την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η αμερικανική μουσουλμανική κοινότητα βοήθησε όσους είχαν ανάγκη μέσω εκστρατειών βοήθειας που διοργάνωσαν μέσω ιδρυμάτων και οργανώσεων, ο Πρόεδρος Ερντογάν είπε:

«Τόσο οι Τούρκοι πολίτες όσο και οι Μουσουλμάνοι κάνουν ανεκτίμητα έργα.

»Δείχνουν στην αμερικανική κοινωνία την ομορφιά του να είσαι μουσουλμάνος μέσα από τη ζωή, τις στάσεις και τη γενναιοδωρία τους».

Συγχαίροντας όλους τους πολίτες για τις προσπάθειές τους, ο Πρόεδρος Ερντογάν είπε:

«Αναμένω από εσάς να συνεχίσετε να εντείνετε τις δράσεις σας για αρωγή και φιλανθρωπία».
«Ο ιός της ισλαμοφοβίας»

«Εμείς ως ανθρωπότητα παλεύουμε ενάντια σε έναν ακόμη ιό που είναι πιο καταστροφικός, πιο θανατηφόρος και πιο ύπουλος από τον COVID-19.

»Ονομάζεται “ο ιός της ισλαμοφοβίας”.

»Αυτός ο ιός εξαπλώνεται γρήγορα σε χώρες που εδώ και χρόνια αποδεικνύονται ως το λίκνο της δημοκρατίας και των ελευθεριών.

»Η ισλαμοφοβία και η ξενοφοβία έχουν πλέον αιχμαλωτίσει την πολιτική.

»Έχουν μετατραπεί σε μια καταστροφική τάση που διαταράσσει την καθημερινή ζωή των Μουσουλμάνων, κατευθύνει τις πολιτικές του κράτους και απειλεί την κοινωνική ειρήνη».

Υπογράμισε ότι αυτός ο ιδεολογικός φανατισμός δεν διαφέρει από το DAESH [Ισλαμικό Κράτος] ως προς τη νοοτροπία και φαίνεται να έχει ριζώσει σε διάφορα στρώματα της κοινωνίας.



Ο Πρόεδρος Ερντογάν συνέχισε λέγοντας:

«Στοχοποιώντας τους μουσουλμάνους λόγω της πίστης, της γλώσσας, του ονόματος ή της εμφάνισής τους έχει γίνει πλέον μια συνηθισμένη πρακτική σε πολλές χώρες.

»Βιώσατε αυτή την ατμόσφαιρα προσωπικά μετά την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου.

»Είστε μάρτυρες αυτοπροσώπως ότι πώς το κλίμα μίσους που υποκινήθηκε από ανεύθυνους πολιτικούς θα μπορούσε να οδηγήσει σε βαθιές πληγές στην κοινωνία.

»Ωστόσο, παρά τις αδικίες και τις διακρίσεις που αντιμετωπίσατε, δεν εγκαταλείψατε ποτέ το νόμο, τη νομιμότητα και τη δημοκρατική πολιτική.

»Συνεισφέροντας πολύ περισσότερο στην κοινωνία στην οποία ζείτε, ανταποκριθήκατε σε εκείνους που επιδιώκουν να εξισορροπήσουν και να ανταγωνιστούν τους Μουσουλμάνους.

»Υποστηρίζοντας την ενότητα, την αλληλεγγύη και την αδελφοσύνη σας, έχετε ξεπεράσει όλες τις προσπάθειες που αποσκοπούν στην αποδυνάμωση των μουσουλμάνων».

Υπογραμμίζοντας περαιτέρω ότι η Τουρκία ανέλαβε εξέχοντα ρόλο διεθνώς στον αγώνα κατά της ισλαμοφοβίας και της μισαλλοδοξίας, ο Πρόεδρος Ερντογάν σημείωσε:

«Υποστηρίζουμε κάθε είδους πρωτοβουλίες που αποσκοπούν στην εξάλειψη όλων των απειλών για τη θρησκεία και τους αδελφούς και τις αδελφές μουσουλμάνες μας.

»Προσπαθούμε να κρατήσουμε το ζήτημα της καταπολέμησης της ισλαμοφοβίας στην ατζέντα όλων των οργανισμών, πρωτίστως των Ηνωμένων Εθνών.

»Και περιμένουμε από εσάς, τους Αμερικανούς μουσουλμάνους αδελφούς και αδελφές μας, να υποστηρίξετε και να συμβάλλετε σθεναρά στον αγώνα που δίνουμε».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.