Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μυστήριο με τον χαμένο σταυρό του Mad Clip – Τι καταγγέλλει ο παππούς του

Ο παππούς του Mad Clip καταγγέλλει πως εκλάπησαν από τη σορό του εγγονού του αντικείμενα μεγάλης αξίας, όπως ο σταυρός του. Ο παππούς του δ...







Ο παππούς του Mad Clip καταγγέλλει πως εκλάπησαν από τη σορό του εγγονού του αντικείμενα μεγάλης αξίας, όπως ο σταυρός του. Ο παππούς του δημοφιλούς τράπερ Mad Clip μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1, αποκάλυψε μεταξύ άλλων πώς έμαθε την τραγική είδηση, πότε είδε για τελευταία φορά τον εγγονό του ενώ αναφέρθηκε και στην πρώην σύντροφο του τράπερ, Αρετή.

“Τελευταία φορά τον είδα στις 20 Ιουλίου, γιατί εγώ είμαι στο χωριό. Με έβαλε στο αυτοκίνητο αυτό που δυστυχώς τον σκότωσε. Αυτή την Porsche. Κάπου πήγαμε και γυρίσαμε. Όταν έφυγα μου είπε ‘παππού σ’ αγαπάω και του είπα ‘και εγώ σε λατρεύω’.

Μετά πήγα 2-3 φορές στο σπίτι και χτύπαγα το κουδούνι και δυστυχώς είχε κατεβάσει τον διακόπτη. Δεν ήταν στο κουδούνι, διότι από ότι φάνηκε, είχαν σπάσει τις σχέσεις με την Αρετή, τη λεγόμενη. Που παρουσιάστηκε πως δήθεν τον αγαπάει.

Ο εγγονός μου την αγάπαγε, αλλά αυτή την πρόδωσε. Η μητέρα του μου είχε πει τον Φεβρουάριο του 2021 πως αν η Αρετή τα χαλάσει με τον Παναγιώτη, εκείνος δε θα αντέξει. Και στον γάμο που ήταν, ούτε μιλήσαν καθόλου” ανέφερε με φωνή που έτρεμε.

Πώς έμαθε την τραγική είδηση για τον Mad Clip

“Όταν έγινε το τροχαίο εγώ ήμουν στο χωριό. Με πήρε η μητέρα του, η νύφη μου και μου ζήταγε το τηλέφωνο του Δημήτρη, του πατέρα του. Και έκλαιγε. Εγώ κατάλαβα και ρωτούσα αν έπαθε τίποτα το παιδί. Δεν μου έλεγε. Μόλις έκλεισε το τηλέφωνο άνοιξα την τηλεόραση είδα να παίζει το τραγούδι του. Είπα στη γυναίκα μου ‘πάει το παιδί, σκοτώθηκε’”, ανέφερε ο παππούς του Mad Clip.

Καταγγέλλει πως από τη σορό έλειπε ο σταυρός

“Από τη σορό έλειπε ο σταυρός που του είχε κάνει δώρο ο ξαδελφός του από την Αμερική που ήταν αξίας 10.000 ευρώ. Κάποιος τον πήρε. Έλειπε και το τηλέφωνο. Βρέθηκε μόνο το πορτοφόλι του που είχε 8.400 ευρώ“ κατήγγειλε μεταξύ άλλων, ο παππούς του Mad Clip.

Σε πλάνα που μετέδωσε η εκπομπή από τη μοιραία νύχτα, ο Mad Clip φαίνεται να φοράει τον σταυρό του όταν ανέβηκε στη σκηνή να τραγουδήσει με τη Φουρέιρα, στο γαμήλιο πάρτι.

Τι αποκάλυψε ο πατέρας του Mad Clip για την οδήγηση του γιου του

Για τον τρόπο με τον οποίο οδηγούσε ο γιος του μίλησε στην εκπομπή “T-Live” o πατέρας του Mad Clip, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης.

«Ο γιος μου ήταν πάρα πολύ καλός οδηγός, έτρεχε στην Κύπρο σε αγώνες και από μικρό παιδί είχε αρρώστια με τα αυτοκίνητα όπως την είχε ο πατέρας του, εγώ δηλαδή» ανέφερε αρχικά ο πατέρας του Mad Clip.

Ο Mad Clip απενεργοποιούσε συχνά το σύστημα ασφαλείας

«Από εκεί και πέρα επειδή το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι κοντό και έχει τη μηχανή πίσω, όταν απενεργοποιείς τα συστήματα ασφαλείας antispin, όπως τα απενεργοποιούσε ο γιος μου, το οδηγείς με τα χέρια. Αυτό έκανε και ο γιος μου. Όσοι είναι αυτοκινητιστές και οδηγοί αγώνων ξέρουν τι θα πει αυτό» ανέφερε ο πατέρας του γνωστού τράπερ.

«Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δε θα μπορούσε να φύγει ποτέ σε στροφή εάν είχε τα συστήματα ασφαλείας ενεργοποιημένα. Όταν γλιστράει όμως ο ένας τροχός φρενάρει το αυτοκίνητο από μόνο του και το μαζεύει. Τα απενεργοποιούσε πάντα τα συστήματα ασφαλείας ο γιος μου όταν πήγαινε στα λιμανάκια της Βουλιαγμένης και οδηγούσαμε μαζί πολλές φορές» συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.