Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Διαρρήκτες – αναρριχητές «άδειαζαν» σπίτια στην Ηλιούπολη – Σκαρφάλωναν από τις υδρορροές Πώς δρούσε η σπείρα

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται τα μέλη συμμορίας που διέπραττε συστηματικά κλοπές από σπίτια στην Ηλιούπολη. Οι δύο άνδρες λίγο πριν από ...





Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται τα μέλη συμμορίας που διέπραττε συστηματικά κλοπές από σπίτια στην Ηλιούπολη. Οι δύο άνδρες λίγο πριν από τη σύλληψή τους είχαν αναρριχηθεί, μέσω υδρορροής, σε μπαλκόνι διαμερίσματος πρώτου ορόφου πολυκατοικίας και αφού ξήλωσαν τα προστατευτικά κάγκελα παραθύρου εισέβαλαν στο εσωτερικό και αφαίρεσαν ηλεκτρονικές συσκευές, διάφορα αντικείμενα και κλειδί αυτοκινήτου.

Οι δύο άνδρες αλβανικής καταγωγής 26 και 34 ετών αντίστοιχα συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, στην Ηλιούπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ.

Τα μέλη της συμμορίας, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών κατ’ εξακολούθηση, πλαστογραφίας και παράβασης της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Παράλληλα, ταυτοποιήθηκε και αναζητείται συνεργός τους.

Οι δράστες πιάστηκαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ σε κοντινή απόσταση από το σημείο της κλοπής ενώ εντοπίστηκε και το «επιχειρησιακό» αυτοκίνητο της συμμορίας. Στο εσωτερικό του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των κλοπιμαίων και διαρρηκτικά εργαλεία.

Από την έως τώρα προανακριτική έρευνα έχουν εξιχνιαστεί δέκα περιπτώσεις κλοπών.

Σημειώνεται, ότι οι συλληφθέντες, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, έχουν κατηγορηθεί και στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα και ληστείες.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.