Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ανεμβολίαστοι βουλευτές: Από ποια κόμματα προέρχονται – Οι τελευταίες πληροφορίες

Η ανακοίνωση από τον Αλέξη Τσίπρα και στη συνέχεια από τον ίδιο τον Παύλο Πολάκη για τον εμβολιασμό του, ξαναέφερε στην επιφάνεια τη συζήτ...






Η ανακοίνωση από τον Αλέξη Τσίπρα και στη συνέχεια από τον ίδιο τον Παύλο Πολάκη για τον εμβολιασμό του, ξαναέφερε στην επιφάνεια τη συζήτηση για τον αριθμό των βουλευτών που είναι ακόμη ανεμβολίαστοι.

Σήμερα το μεσημέρι ο Α’ Αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης ανέφερε από το βήμα της Βουλής ότι οι βουλευτές ήταν 6, και όπως είπε “από χθες μετά τον εμβολιασμό του κ. Πολάκη είναι 5”.

Όμως ο μύλος συνεχίζεται καθώς άλλες κοινοβουλευτικές πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότατα οι βουλευτές να είναι και έξι.

Ο ένας πάντως είναι από τη ΝΔ καθώς αυτό το επιβεβαίωσε πριν λίγο ο Γενικός Γραμματέας της ΝΔ Γιάννης Μπούγας μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

Χαρακτηριστικά ο κ. Μπούγας ανέφερε πως «επειδή με ρωτάνε συνεχώς, να σας πω ότι μετά από επικοινωνία που είχα με όλους τους βουλευτές της ΝΔ, οι 157 είναι υγειονομικά καλυμμένοι, δηλαδή είτε έχουν εμβολιαστεί είτε έχουν νοσήσει και δεν έχει περάσει ακόμα το εξάμηνο για να μπορούν να εμβολιαστούν. Η μια περίπτωση που δεν καλύπτεται έχει επικαλεσθεί σοβαρούς ιατρικούς λόγους γι αυτό και δεν έχει εμβολιαστεί, αλλά δεν μπορώ να σας πω εγώ το όνομα όπως καταλαβαίνετε».

Το μυστήριο με την Ελληνική Λύση

Το μεγάλο μπέρδεμα βρίσκεται στο κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου στην Ελληνική Λύση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο κ. Βελόπουλος έχει αφήσει ελεύθερους τους βουλευτές του εφόσον το επιθυμούν να εμβολιαστούν. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εμβολιασμένοι βουλευτές της Ελληνικής λύσης είναι τρεις με τέσσερις, ενώ οι υπόλοιποι δεν έχουν εμβολιαστεί. Κύκλοι του κόμματος αναφέρουν πως με βάση αυτό το γεγονός και με δεδομένο ότι η Ελληνική Λύση έχει 10 βουλευτές, οι ανεμβολίαστοι βουλευτές πρέπει να είναι περισσότεροι από έξι που λέει επισήμως η Βουλή, ενώ προσθέτουν ότι κατά την δική τους πληροφόρηση υπάρχουν και άλλοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που δεν έχουν εμβολιαστεί.

Μάλιστα όπως αναφέρουν ο κ. Βελόπουλος έχει ζητήσει να κατατεθούν όλα τα πιστοποιητικά εμβολιασμού των βουλευτών στο προεδρείο της Βουλής προκειμένου να υπάρχει πλήρης εικόνα ποιοι βουλευτές έχουν εμβολιαστεί και ποιοι όχι.

Η Βουλή αν και ξέρει τα ονόματα των ανεμβολίαστων βουλευτών επισήμως δεν τα δίνει στη δημοσιότητα, για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.