Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Επίθεση με βιτριόλι: Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία - «Βέβαιο ότι υπάρχει συνεργός» λέει ο δικηγόρος

Επίθεση με βιτριόλι: Nέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της επίθεσης με καυστικό υγρό εναντίον της 35χρονης Ιωάννας Παλιοσπύρου, τον Μάιο του...





Επίθεση με βιτριόλι: Nέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της επίθεσης με καυστικό υγρό εναντίον της 35χρονης Ιωάννας Παλιοσπύρου, τον Μάιο του 2020, αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον του δικαστηρίου.

Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου θα βρεθεί στις 15 Σεπτεμβρίου η 36χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 35χρονης Ιωάννας Παλιοσπύρου, τον Μάιο του 2020, στην είσοδο της εργασίας του θύματος, στην Καλλιθέα

Η 36χρονη θα καθίσει στο εδώλιο για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος της Ιωάννας, σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών που εκδόθηκε σε βάρος της προσωρινά κρατούμενης κατηγορουμένης.

Ο δικηγόρος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στην εφημερίδα Realnews, υπενθυμίζει πως υπάρχουν ακόμα σημεία της υπόθεσης τα οποία δεν έχουν αποσαφηνιστεί. «Παρότι η κατηγορούμενη έχει κατ’ επανάληψη ερωτηθεί για τον τρόπο και το άτομο από το οποίο προμηθεύτηκε το καυστικό υγρό που χρησιμοποίησε στην επίθεσή της, μέχρι και σήμερα η ίδια τεχνηέντως έχει επιλέξει να μη δώσει την παραμικρή απάντηση επί του ζητήματος αυτού. Η στάση της αυτή, σε συνδυασμό με τα στοιχεία που έχουν προκύψει και υπάρχουν στη σχηματισθείσα δικογραφία, καταδεικνύει ότι δεν έδρασε κατά μόνας, αλλά είναι βέβαιο ότι υπήρχε συνεργός».

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός δικηγόρος προσθέτει πως η 36χρονη φέρεται να είχε βοήθεια από άλλο άτομο ώστε να καταστεί εφικτή η παρακολούθηση των κινήσεων του θύματός της. Για να γνωρίζει πού βρίσκεται η Ιωάννα, η Εφη Κ. είχε τοποθετήσει ακόμα και ειδική συσκευή στο αυτοκίνητό της. «Ένα ακόμα γεγονός που κατατείνει στην ύπαρξη συνεργού είναι το ότι είχε στηθεί ένα ολόκληρο δίκτυο παρακολούθησης των κινήσεων της Ιωάννας. Ενδεικτικώς, όπως αποδεικνύεται από τη δικογραφία, στο αυτοκίνητο της Ιωάννας είχε τοποθετηθεί πομπός παρακολούθησης GPS. Έτσι, η κατηγορούμενη είχε καταφέρει -και δη επί μακρόν- να παρακολουθεί κάθε της κίνηση. Είναι βέβαιο ότι, για να οργανώσει και να πραγματοποιήσει η δράστις αυτού του είδους την παρακολούθηση, έλαβε τη βοήθεια κάποιου», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.