Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΙΝΑΙ, θίχτηκε για τον Κεμάλ... «Βάρβαρη, μεσαιωνική και ασεβής η στάση των αρμοδίων της Κύπρου»

Η εντολή των αρμοδίων της ελληνοκυπριακής κυβέρνησης να σκίσουν τη σελίδα όπου περιγράφεται ο Νικηφόρος Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, αποτελεί έ...








Η εντολή των αρμοδίων της ελληνοκυπριακής κυβέρνησης να σκίσουν τη σελίδα όπου περιγράφεται ο Νικηφόρος Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, αποτελεί έκφραση της εχθρότητας των διοικούντων του ελληνοκυπριακού τομέα προς τις αξίες που εκπροσωπεί ο Ατατούρκ.

Καταγγέλλουμε αυτή την ασέβεια που έγινε προς τον ιδρυτή της Τουρκικής Δημοκρατίας Ατατούρκ και μέσω του Ατατούρκ προς το τουρκικό έθνος. Αυτή η εχθρική στάση αποτελεί μια μεσαιωνική προσέγγιση προς την προσέγγιση “Ειρήνη στην χώρα, ειρήνη στον κόσμο” που εκπροσωπεί ο Ατατούρκ.

Αυτή η βάρβαρη προσέγγιση των αρμοδίων της ελληνοκυπριακής διοίκησης αποτελεί σαφή ένδειξη αδιαλλαξίας τους στο θέμα της συμβίωσης με τους Τουρκοκύπριους.

Η πρόταση του ηττημένου στον πόλεμο ηγέτη της Ελλάδας Βενιζέλου για να είναι υποψήφιος για Νόμπελ Ειρήνης ο νικητής στον πόλεμο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ είναι μία ιστορική πραγματικότητα. Υπενθυμίζουμε στους Έλληνες και Ελληνοκύπριους ηγέτες αυτή την ιστορική κληρονομιά και τους καλούμε να την αντιμετωπίσουν.

Αυτοί οι οποίοι επιδεικνύουν ασέβεια προς τον νικηφόρο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ θα βρίσκουν πάντοτε απέναντί τους την Τουρκική Δημοκρατία και το τουρκικό Έθνος. Κανείς δεν μπορεί σκίζοντας βιβλία ιστορίας να σβήσει από την ιστορία τον Ατατούρκ που αποτελεί πηγή έμπνευσης για τα καταπιεσμένα έθνη.

Εκπροσωπος του κόμματος ΑΚΡ Ομέρ Τσελίκ


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.