Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βιτριόλι: Με ποιους επικοινώνησε η δράστις πριν και μετά την επίθεση στην Ιωάννα

Το ενδεχόμενο να είχε όχι έναν, αλλά δύο συνεργούς, η 36χρονη που εξαπέλυσε την βάρβαρη επίθεση με βιτριόλι κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου, φ...







Το ενδεχόμενο να είχε όχι έναν, αλλά δύο συνεργούς, η 36χρονη που εξαπέλυσε την βάρβαρη επίθεση με βιτριόλι κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου, φαίνεται πως εξετάζουν οι Αρχές.

Σύμφωνα με τον Alpha, το σενάριο των δύο πιθανών συνεργών φαίνεται πως βρίσκεται στο “τραπέζι, με βάση τα στοιχεία από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και τις επικοινωνίες που είχε η 36χρονη δράστις πριν και μετά την επίθεση στην Ιωάννα, στην Καλλιθέα, τον Μάιο του 2020.

Την νύχτα πριν εφαρμόσει το φρικτό σχέδιό της, η κατηγορούμενη κάλεσε έναν 40χρονο άνδρα, ενώ συνεχείς κλήσεις έγιναν στον ίδιο τηλεφωνικό αριθμό και μετά την επίθεση. Συνολικά του έκανε οκτώ κλήσεις σε ένα 24ωρο, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ.



Οι Αρχές γνωρίζουν σε ποιον άνδρα ανήκει αυτός ο τηλεφωνικός αριθμός. Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι οκτώ κλήσεις ήταν αναπάντητες.

Ωστόσο, η δράστις φέρεται να έκανε κλήσεις και σε μία γυναίκα, μετά την επίθεση στην Ιωάννα. Τελικά η γυναίκα αυτή απάντησε στην 36χρονη σε μία απ’ αυτές τις κλήσεις και φαίνεται να είχαν συνομιλία μεταξύ τους, που διήρκεσε 73 δευτερόλεπτα.

Δείτε το ρεπορτάζ του Alpha:


Στο εδώλιο θα καθίσει η 36χρονη κατηγορούμενη για την βάρβαρη επίθεση με βιτριόλι, που εξαπέλυσε κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου, τον Μάιο του 2020, στην Καλλιθέα. Η δίκη της 36χρονης στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ορίστηκε για τις 15 Σεπτεμβρίου. Η 36χρονη είχε στήσει καρτέρι στην άτυχη Ιωάννα, στην είσοδο των γραφείων όπου εργαζόταν, και της έριξε το καυστικό υγρό, με αποτέλεσμα η 35χρονη να υποστεί σοβαρά εγκαύματα σε όλο της το σώμα.

Η κατηγορούμενη, που είναι προσωρινά κρατούμενη, θα δικαστεί για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος της Ιωάννας, σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών που εκδόθηκε σε βάρος της.
Η ώρα της Δικαιοσύνης για την επίθεση με βιτριόλι κατά της Ιωάννας

Σε λίγες ημέρες από τώρα, στις 15 Σεπτεμβρίου, η 36χρονη θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου για την βάρβαρη επίθεση με βιτριόλι, που εξαπέλυσε κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Η δίκη της 36χρονης θα γίνει στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Η 36χρονη είχε στήσει καρτέρι στην άτυχη Ιωάννα, στην είσοδο των γραφείων όπου εργαζόταν, και της έριξε το καυστικό υγρό, με αποτέλεσμα η 35χρονη να υποστεί σοβαρά εγκαύματα σε όλο της το σώμα.



Η κατηγορούμενη, που είναι προσωρινά κρατούμενη, θα δικαστεί για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος της Ιωάννας, σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών που εκδόθηκε σε βάρος της.

Τόσο οι δικαστές του Συμβουλίου όσο και ο εισηγητής Εισαγγελέας, έκριναν ότι δεν μπορούν να γίνουν δεκτοί οι ισχυρισμοί της 36χρονης, η οποία σχεδόν έναν χρόνο μετά την προφυλάκισή της, αποδέχθηκε σε συμπληρωματική της απολογία, την επίθεση που οργάνωσε σε βάρος της συντοπίτισσας της Ιωάννας, ισχυριζόμενη, ωστόσο, ότι η πρόθεση της ήταν να την τραυματίσει και όχι να την σκοτώσει.

Με βάση αυτή τη θέση ζήτησε την επιεικέστερη κατηγορία της σωματικής βλάβης. “Σκοπός της κατηγορουμένης ήταν να σκοτώσει το θύμα” αναφέρεται στο βούλευμα, κρίση που αιτιολογείται κυρίως από την ποσότητα αλλά και την πυκνότητα του καυστικού υγρού, που πέταξε εναντίον της 35χρονης, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Τα καμένα ρούχα της δράστιδος

Τις προηγούμενες ημέρες, το mega έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες ντοκουμέντο από τα ρούχα που φορούσε η δράστις τη στιγμή της επίθεσης με βιτριόλι στην Ιωάννα.

Όπως φαίνεται στις εικόνες από τη στιγμή που η δράστις μπαίνει στο ταξί για να διαφύγει, φορά μία καπαρντίνα, όπου διακρίνονται μικρές τρύπες. Είναι από τις σταγόνες του καυστικού υγρού που έπεσαν στα ρούχα της, τη στιγμή που έριχνε το βιτριόλι στο πρόσωπο και στο σώμα της Ιωάννας.



Όπως προκύπτει και από την αστυνομική έρευνα, η 36χρονη είχε προπληρώσει την εταιρεία ραδιοταξί, ούτως ώστε το όχημα να την περιμένει και να είναι βέβαιη ότι θα απομακρυνθεί από το σημείο όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.



Επιπλέον, όπως φαίνεται στις εικόνες φορούσε κόκκινη περούκα για να κρύψει τα ξανθά της μαλλιά και να αλλοιώσει την εικόνα της.

Επίσης υπάρχει σάκος, τον οποίο χρησιμοποίησε και είχε κρύψει το βιτριόλι, αλλά και το μαύρο παντελόνι που φορούσε εκείνο το πρωινό στην Καλλιθέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.