Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φωτιά στη Νέα Μάκρη: Στις φλόγες Λιβίσι και Άγιος Εφραίμ – «Έχουν καεί σπίτια»

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις ενισχύθηκαν και πλέον επιχειρούν 50 πυροσβέστες με 20 οχήματα, 2 πεζοπόρα τμήματα, το μηχανοκίνητο τμήμα (ΜΕΤΠΕ),...






Οι πυροσβεστικές δυνάμεις ενισχύθηκαν και πλέον επιχειρούν 50 πυροσβέστες με 20 οχήματα, 2 πεζοπόρα τμήματα, το μηχανοκίνητο τμήμα (ΜΕΤΠΕ), καθώς και πολλοί εθελοντές.

Την απομάκρυνση των κατοίκων από τα σπίτια τους στα τελευταία οικοδομικά τετράγωνα της περιοχής Λιβίσι στη Νέα Μάκρη ζήτησε ο επικεφαλής των πυροσβεστικών δυνάμεων, καθώς οι φλόγες είναι μέσα στον αστικό ιστό και δίνεται μάχη να μην καούν σπίτια, καθώς έχουν παραδοθεί στις φλόγες τα πεύκα γύρω – γύρω.

Τα προβλήματα εντοπίζονται στις οδούς Τερψιχόρης, Δήμητρας, Δάφνης, Ερμού, Ανατολής και Ονείρων από όπου ζητήθηκε να απομακρυνθούν οι κάτοικοι προς την πλατεία της Νέας Μάκρης. Σε εξέλιξη είναι και η δεύτερη εστία που εκδηλώθηκε κοντά στην ιερά μονή του Αγίου Εφραίμ.

Εκτροπές στην κυκλοφορία οχημάτων πραγματοποιούνται σε:
-Διονύσου και Μαραθώνος
– Μαραθώνος και Αγίου Ανδρέα
– Ερμού και Αρτέμιδος
– Διονύσου προς Άγιο Εφραίμ
– Διονύσου στον Άγιο Πέτρο
– Σπύρου Λούη και Μαραθώνος

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, δήλωσε στο OPEN πως αρχικά ήταν 4 με 5 εστίες φωτιάς την ίδια στιγμή, σε διαφορετικές αποστάσεις και «αυτό κάτι μας θυμίζει… από το καλοκαίρι. Η νύχτα θα είναι μεγάλη. Στην προσπάθεια του Πυροσβεστικού Σώματος συνεπικουρούν από την πρώτη στιγμή 14 υδροφόρα οχήματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.